Pimpelmees

meesjeIn 2009 was er een ware babyboom op komst in mijn omgeving. Het ene na het andere berichtje bereikte mij destijds dat er iemand zwanger was. Zo gaat dat in die fase. Nu is dat voorbij en zijn al die kinderen inmiddels pubers. Het leuke behang van Pimpelmees willen ze niet meer op de muur. Toch blijft het prachtig behang voor alle baby- en kinderkamers. En de behangcirkels kunnen ook prima op een gang, die vind ik niet per se kinderachtig. 

Lees ook: Tof vliesbehang op de kinderkamers

Pimpelmees behang en geboortekaartjes

Voor mij is de fase van kinderkamers voorbij, maar wie nu zwanger is kan zich binnenkort gaan verdiepen in babyspulletjes, namen en geboortekaartjes. Vooral dat laatste moet natuurlijk iets bijzonders zijn. Voor jouw kindje wil je natuurlijk iets geweldig leuks èn origineels. Regelmatig breng ik al die zwangeren hier op ideetjes. Gebruik de zoekfunctie rechtsboven, typ geboortekaartjes in en je vindt al die hippe sites op een rijtje! Vandaag wordt er weer een heel leuke site aan dat rijtje toegevoegd. Bij Pimpelmees vind je namelijk naast behang ook de liefste geboortekaartjes die je je maar kunt bedenken. Ik heb een setje thuisgestuurd gekregen en was verrast, ze zijn enorm leuk! En dat vond ik niet alleen. Laatst had ik een vriendin op bezoek die ze zag liggen. Ze zei meteen: waar heb je die vandaan? Wat zijn ze lief! Bij Pimpelmees is het ook mogelijk om een kaartje op maat te laten ontwerpen. Geheel in Pimpelmees-stijl natuurlijk, want die stijl is juist zo leuk!

Pimpelmees geboortekaartjes

Vorig artikelWithings
Volgend artikelBloom09
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in