Pimpelmees

meesjeIk geloof dat er weer een ware babyboom op komst is in mijn omgeving. Het ene na het andere berichtje bereikt mij dat er iemand zwanger is. Het laatste berichtje dateert van eergisteren. Al die zwangeren, kunnen zich binnenkort weer gaan verdiepen in babyspulletjes, namen en geboortekaartjes. Vooral dat laatste moet natuurlijk iets bijzonders zijn. Voor jouw kindje wil je natuurlijk iets geweldig leuks èn origineels. Regelmatig breng ik al die zwangeren hier op ideetjes. Gebruik de zoekfunctie rechtsboven, typ geboortekaartjes in en je vindt al die hippe sites op een rijtje! Vandaag wordt er weer een heel leuke site aan dat rijtje toegevoegd. Pimpelmees. Bij Pimpelmees vind je de liefste geboortekaartjes en ansichtkaarten die je je maar kunt bedenken. Ik heb een setje thuisgestuurd gekregen en was verrast, ze zijn enorm leuk! En dat vond ik niet alleen. Laatst had ik een vriendin op bezoek die ze zag liggen. Ze zei meteen: waar heb je die vandaan? Wat zijn ze lief! Bij Pimpelmees is het ook mogelijk om een kaartje op maat te laten ontwerpen. Geheel in Pimpelmees-stijl natuurlijk, want die stijl is juist zo leuk!

ansichtkaarten02Ook zo’n setje ansichtkaartjes winnen van Pimpelmees? Hip & Hot mag er eentje verloten. Laat via dit formulier weten hoeveel kaarten er in 1 setje ansichtkaarten zit en wie weet ben jij straks de gelukkige! Deze actie loopt tot 6 oktober 2009.

Sterre

Vorig artikelShoptopia babypakket
Volgend artikelHeartfelthandmade
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in