Van Pamperkont naar schattige billetjes

Pampers Premium Active FitWe zitten hier natuurlijk nog volop in de luiers met kleine Fee. Maar kleine Fee is eigenlijk niet zo klein meer; afgelopen week werd ze 1 jaar! Alsof we het hadden afgesproken, begon ze precies op haar verjaardag ineens rond de tafel te stappen. Terwijl het eerder deze week leek alsof ze dat voorlopig nog lang niet van plan was.

Zodra baby’s en dreumesen gaan rondstappen, ga je zien dat zo’n luier behoorlijk in de weg kan zitten. Al is ‘ie wel handig als je kindje valt op de billen: een Pamper valt zacht. Extra leuk aan lopende kindjes vind ik dat ze op echte mensjes gaan lijken en dat veel kledingstukken leuker staan. Het is vaak helemaal niet handig om kruipende meisjes een jurkje aan te trekken, de jurken kruipen alleen maar omhoog. Kunnen ze eenmaal staan en lopen, dan staat een jurk of rok prachtig!

Belangrijk is dan wel dat de luier niet te opvallend is. Ik vind zo’n volle en bolle luier echt geen porum. Soms verschoon ik dan een keertje extra, zodat het beter zit. Ik was daarom verrast toen Pampers mij een innovatieve nieuwe luier opstuurde om uit te proberen, de Pampers Premium Protection Active Fit. Een hele mond vol, inderdaad! Waar het op neerkomt, is dat deze luier heuse Magical Pods heeft. Uhhh, wat? Magical Pods. Dat zijn absorberende kanalen die het vocht gelijkmatig over de luier verdelen. Groot voordeel hiervan is dat de Pampers Active Fit luier minder gaat hangen en droger blijft.

vergelijk Premium Active Fit en Babydry
Als je de luier uitpakt zie je meteen dat de nieuwe Pamper Premium Active Fit compacter is

Ha! Dat klinkt heel mooi, want dat zou betekenen dat mijn wandelende Feetje niet meer zo’n enorme Pamperkont heeft in haar maillot. Maar goed, eerst zien, dan geloven. Dus ze kreeg deze innovatieve luier aan en ik ging het eens vergelijken. Ik moet bekennen, het scheelt dus écht! De pasvorm van deze Pampers Premium Protection Active Fit is beter dan de voorgaande Pampers luier, hij sluit echt heel mooi aan. In de binnenkant van de luier zitten dus microparels die 30 keer hun gewicht in vloeistof opnemen en ook dat zie je. Ik dacht echt dat ze minder geplast had dan normaal, maar dat is dus niet zo. De luier gaat gewoon minder hangen. Zie het verschil op de foto’s!

Fee met luiers aan
Links is een Pampers Baby Dry, rechts is de Pampers Premium Active Fit. Niks gelogen toch? Je ziet het verschil duidelijk!

Wat ik vervolgens merkte, is dat onze dame steeds meer ging stappen. Ik vraag me af of dit ook iets met deze fijne luier te maken heeft, of dat het gewoon toeval is. Het verhaal bij deze luiers vertelt dat er bij het ontwikkelen van de Pamper specifiek gekeken is naar het vrij kunnen bewegen van kinderen. Kindjes willen namelijk vooral kunnen bewegen, spelen en slapen. Dus dat moet fijn zijn met deze luier. Het lijkt erop dat het gelukt is.

vergelijken Pampers
Je ziet duidelijk het verschil in dikte, rechts is de nieuwe Pamper, links de gewone

Ben jij ook benieuwd naar deze vernieuwde Pampers en wil je met eigen ogen ontdekken wat Magical Pods voor je kindje doen? Je koopt deze innovatieve Pampers Premium Protection Active Fit online, waar je ook meteen je eigen ervaringen kunt delen. De Pampers liggen natuurlijk ook in de winkel!

Filmpje!

http://www.youtube.com/watch?v=k7ijQvHAlxQ

Banner-gesponsord-product

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #64
Volgend artikelEen jonge huid behandel je zó!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. Wij gebruiken pampers alleen in de kleine maten want met slanke kinderen passen niet goed. Gelukkig Is Liam vorige week zindelijk overdag ? (in de nacht doe ik wel een luier maar deze Is meestal ook droog )

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in