Post en Papier

Post & Papier is dé webwinkel  als je op zoek bent naar originele postartikelen en bijzonder papierwaar. Een webshop vol items om zo op de bus te doen, mee aan de slag te gaan, om op de schrijven en/of mee te tekenen. Handig ingedeeld in vier hoofdcategorieën: post, papier, stationery en doe-het-zelf. Zo vindt je gemakkelijk wat je zoekt.   Maak-Magazine-300x300

Superleuk is het ‘Maak Magazine’, een Nederlands creatief, doe-het-zelf magazine vol inspiratie en tutorials, met als thema ‘papier’. Je vindt in het magazine onder andere leuke inpak inspiratie en andere fijne dingen die je met papier kunt doen, maar ook tutorials met papier en freebies van o.a. Wendy de Boer. Je bestelt het bij Post en Papier.

En ben jij, net zoals ik, verslaafd aan notitieboekjes? Notitieboekje-B7-1000-graden-Dutch-300x300Kijk dan ook eens naar dit originele Delftsblauwe boekje. Het boekje is lekker klein, B7 formaat, dus fijn om in je tas te stoppen en overaal mee naar toe te nemen. Het boekje heeft een kartonnen glanzende kaft en zo’n 100 bladzijden om je muizenissen in op te schrijven.

Vorig artikelBuitenhelden
Volgend artikelMagnetisch behang: innovatief!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in