Puzzel poef

Houd je van puzzelen? Dan zijn deze BuzziPuzzle poefjes leuk voor jou. Zet ze los, of puzzel ze in elkaar voor een grappig effect. Deze puzzelstukjes hebben een akoestisch effect, waardoor geluiden in de ruimte minder schel klinken. Handig in de kinderkamer, maar dus ook in de woonkamer of op kantoor. De puzzel poef is dus zeker een aanwinst in huis! In deze blog vertel ik alles over deze leuke accessoire voor in je woonkamer, de kinderkamer of een andere ruimte.

Lees ook: Houten puzzels

Welke kleuren BuzziPuzzle zijn er?

Deze superleuk poesjes, die je ook echt in elkaar kunt puzzelen, zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Neutrale kleuren, zoals zwart en grijs en wat fellere kleuren, zoals roze, paars en donkerblauw. Zwart en grijs past natuurlijk eigenlijk overal wel. Er zijn heel veel kleuren die je kunt combineren met zwart of grijs. De felle kleuren zijn wat minder makkelijk te combineren, maar wel meteen een enorme blikvanger in je huis of op kantoor.

BuzziPuzzle

Van welke materialen is de puzzel poef gemaakt?

De poef is van stof, heeft een comfortabele zitting door de zachte viltlaag en is te bestellen in verschillende stofferingen en hoogtes. Een hoogte van 33 cm of 47 cm. De stoffen zijn in een meer ruige vorm te krijgen, of juist een zachtere vorm. Het mooie is, de poef wordt gemaakt van gerecycled materiaal.

Waar kun je de BuzziPuzzle gebruiken?

De Puzzel poef is een speelse en interactieve poef. Door ze te combineren kun je de puzzelstukjes verbinden en verschillende opstellingen creëren. Erg leuk voor een kinderkamer, maar ook voor een kinderhoek bij de huisarts of de tandarts. Staat de puzzel poef beneden in de woonkamer, dan nodigt deze uit tot het spelen en klauteren bij kinderen. Heb je er meer in huis, dan zul je ontdekken dat kinderen allerlei combinaties proberen te maken. Bovendien staat zo’n poef heel decoratief in huis.

Waar koop je de puzzel poef BuzziPuzzle?

Vroeger was de poef in veel meer winkels te koop, maar ik tegenwoordig is er nog maar één plek waar je ze online kunt aanschaffen, en dat is bij MV Kantoor. Je kunt daar zelf je kleur, de stof en de hoogte kiezen, waardoor je de poef(les) precies op maat kunt laten komen.

puzzel poef paars

 

Vorig artikelA beautiful story
Volgend artikeliHoesjes
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in