Rijksmuseum

het rijksmuseum voorleesboekIemand zei tegen mij: het Rijksmuseum bezoek je 3 keer: 1 x als kind, 1 x als volwassene en nog een keer als oma of opa met je kleinkinderen. Waarschijnlijk komt dat aardig overeen met de werkelijkheid. Als kind heb ik het al bezocht, en nu het pas weer open is na de grote verbouwing, ben ik zeker nieuwsgierig en wil ik het nog eens bezoeken. Mèt de kindjes natuurlijk, dan is het voor hen de eerste keer. Ik vind het leuk om het dan een beetje voor te bereiden. Sindskort is er een geweldig boek, Het Rijksmuseum voorleesboek van Imme Dros. Vol verhalen bij de schilderijen. Leuk om ze dan straks in het echt te zien. Perfect boek als voorbereiding op een bezoekje. En misschien wel niet alleen voor de kinderen?

melkmeisje

Vorig artikelReisgids van de ANWB
Volgend artikelEindelijk zomer
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. Leuk! Als ik dat had geweten had ik dat voorleesboek eerst voor mezelf gekocht en daarna naar het Rijksmuseum gegaan. 😉 Afgelopen weekend geweest, het is echt prachtig geworden! Maar het is nu zo groot, dat je eerder 3x nodig hebt om het hele museum te zien. Wij hebben alleen de verdieping gezien met de vele meesterstukken van Rembrandt, Vermeer etc. maar daar waren we al 3,5 uur mee zoet! (En wij hebben niet eens kinderen). Dus mijn tip, begin niet bij de begane grond, maar maak een keuze welke verdieping je wilt zien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in