Boefjespost

Als je zwanger bent zijn er genoeg dingen waar je aan moet denken, dingen die allemaal geregeld moeten worden. Het geboortekaartje is daar één van. Toen ik zelf zwanger was, vond ik dat toch wel erg lastig. Of ja, ik had al snel een kaartje gevonden wat ik erg leuk vond maar dan moet je partner het daar ook nog eens mee eens zijn. Gelukkig hadden we samen snel een kaartje gevonden wat we allebei leuk vonden. Inmiddels zijn we een aantal jaren verder en is het aanbod online steeds groter geworden. Wel een voordeel vind ik, want nu kun je ‘s avonds rustig kijken naar kaartjes en hoef je niet meer langs een drukkerij. Bij Boefjespost kun je ook terecht voor erg leuk kaartjes. Je kunt kiezen voor een standaard kaartje, maar je kunt er ook eentje op maat laten maken. Dat is maar net wat je zelf liever hebt. Of een fotokaartje, ook dat is een optie. Zo heb je prachtige nostalgische kaartjes, of ben je iemand die voor een wat hipper kaartje gaat? Het kan allemaal bij Boefjespost. Wat ik zelf als vrijwilliger van Stichting Baby Hope wel super vind, is dat Boefjespost van elke bestelling 5 euro doneert aan de Stichting.

Heb je wat moois gezien bij Boefjespost? Maak dan gebruik van de code HIPHOT, zodat je tot 20 december 10% korting krijgt. Daarnaast krijg je bij elke bestelling ook nog een gratis setje ansichtkaarten. Leuk toch?

Vorig artikelSinterklaas Surprisespel
Volgend artikelRosti Mepal T-time
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in