Scandinavisch maar dan even anders

182BApoolWe zijn inmiddels redelijk bekend (en verwend) met een aantal prachtige Scandinavische kinderkledingmerken. Maar er is er een die nog niet zo bekend is in Nederland en dat is het Zweedse merk Villervalla. Online in Nederland verkrijgbaar bij webshop sTerrenopsTelten.nl. Villervalla betekent in het Zweeds warboel en dat zie je terug in de kleding. Een verzameling van veel kleuren, motieven en designs. Met veel sterre(n) natuurlijk. Vanaf half augustus komt de nieuwe herfstcollectie online! Met onder andere deze leuke winterjassen.

Winterjassen VV sterren en effen

 Kan je niet wachten of wil je nog wat leuks in de Sale scoren? Tot en met 10 augustus geldt een korting van 10% met code ZOMER13 (verzending op 12/8).

Villervalla rokje ster groen2

 

Vorig artikelLekker buitenspelen
Volgend artikelZomerjurkjes voor zomermeisjes
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in