Schoencadeautjes en Bratz poppen

bratz poppenSinterklaas komt steeds dichterbij en dat betekent dat er natuurlijk weer massaal cadeaus ingeslagen moeten worden. Uiteraard speelt geld hierin vaak een grote rol, want je wilt natuurlijk leuke cadeaus kopen, maar deze moeten wel betaalbaar blijven. Bij Lobbes zit je in dat geval zeker goed. Bij Lobbes hebben ze een groot assortiment aan geweldig speelgoed dat perfect is om cadeau te doen op 5 december. Benieuwd wat de aanraders zijn om te geven? Twijfel dan niet om verder te lezen!

Poppen
De pop is natuurlijk ontzettend populair bij de meisjes. Een meisje zonder pop is tegenwoordig bijzonder, dus ook het meisje waaraan jij een cadeautje wilt geven, wil waarschijnlijk graag een leuke pop. Een aanrader zijn de Bratz poppen. Dit zijn hippe poppen die verkrijgbaar zijn in allerlei soorten. Denk aan de pop die Jade heet en ontzettend stoer gekleed is. Alle poppen hebben hun eigen naam en een andere kledingstijl wat ze uniek maakt. Wat ook erg leuk is, is dat bij iedere pop accessoires zijn toegevoegd. Denk aan een stoere zonnebril of een leuke tas. Zo wordt het nooit saai om met Bratz poppen te spelen.

In de schoen
Voor de avond van 5 december koop je misschien wat duurdere cadeaus, maar voor in de schoen moet het toch lekker goedkoop zijn. In dat geval kun je kiezen voor de 10 cadeautjes voor 10 euro actie bij Lobbes. Zo kun je dus meerdere dagen jouw kind verrassen met een leuk cadeautje dat nog lekker betaalbaar is ook. Dit zijn zeker geen nutteloze prulletjes maar echt leuke cadeaus waarmee kinderen urenlang plezier kunnen hebben. Veel cadeaus zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes.

Wil je iets anders dan Bratz poppen of schoencadeautjes? Ook dan kun je terecht bij Lobbes, waar je een zeer groot aanbod hebt aan speelgoed. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een set van Lego, leuke autootjes om mee te spelen of natuurlijk de bekende barbie. Al met al is er genoeg om uit te kiezen en is Lobbes het zeker waard om eens een kijkje te nemen wanneer je zoekt naar een leuk cadeau!

Banner-gesponsord-product

Vorig artikelDit uitdagende teken- kleur- doeboek is supertof
Volgend artikelZo leer je kinderen fruit eten
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in