Sfeerverlichting tijdens de feestdagen

Sfeerverlichting tijdens de feestdagen kerstboom 2020De december maand is de maand met de kortste dagen. Rond half 5 begint het al te schemeren en dan willen we allemaal wat gezelligheid in huis. Zeker met de kerst in aantocht hebben we behoefte aan sfeerverlichting tijdens de feestdagen. Nu kost al die lampen aan best veel stroom, en dus geld. Gelukkig kun je met LED verlichting daar aardig op besparen. Wist je dat LED lampen er ook in dimbare opties zijn? Zo kun je een mooie sfeerverlichting creëren. LED verlichting kun je oa aanschaffen bij budgetlight.nl.

Sfeerverlichting tijdens de feestdagen

Sfeerverlichting met LED lampen zijn ook verkrijgbaar als het gaat om kerstverlichting in een slinger met lampjes. Wij hebben bijvoorbeeld een moderne kerstboom van ijzer, waarin we een prachtig slinger LED verlichting hebben hangen. Dit is heel sfeervol, zowel overdag als ‘s avonds. Doordat ik weet dat LED verlichting goedkoper is dan andere soort lampen, voel ik me niet schuldig als ik ook de lichtjes overdag aan laat. Dit vind ik vaak gezelliger, omdat het in de winter meestal vrij somber en donker is buiten.

Posters met LED verlichting

Er zijn tegenwoordig ook steeds vaker posters op de markt met LED verlichting er in verwerkt. Ik vind ze heel leuk. Zo hadden we er zelf eentje gekocht met een open haard met Sinterklaas erop. De kinderen vonden ‘m geweldig en zetten hun schoentje erbij. Er zijn ook geweldige kerstbomen met LED verlichting als poster. Wie geen echte kerstboom wil vanwege de troep of omdat je er allergisch voor bent, kan ik zo’n poster aanraden. Kost weinig in energie, maar geeft heel veel sfeer!

Sintposter hema

Dimbare LED verlichting

Ik ben er ook pas sinds kort achter gekomen, maar er bestaan dimbare LED lampen. Dit is bijvoorbeeld heel handig als je tijdens het kerstdiner niet te fel licht aan tafel wil hebben. Sfeerverlichting tijdens de feestdagen is natuurlijk belangrijk. Je kunt kaarsen aansteken tijdens het kerstdiner, maar de lampen boven de eettafel kun je met LED verlichting dus ook dimmen. Doe er wat gezellige kerstmuziek bij aan en je hebt een hele fijne kerstsfeer.

eettafel table du sud vanaf bank

Vorig artikel10 Sneakers voor onder de kerstboom
Volgend artikel50 vragen voor mooie gesprekken met je kind
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in