Shirt met zwarte Piet

Het lijkt echt steeds vroeger te worden, maar het is al weer zover, dit weekend komt Sinterklaas aan. En ja, ook wij staan dan weer te wachten op de kade van een van de plaatsen in het land waar de beste man aanmeert. Dit keer niet alleen met dochter Sterre, ook onze nieuwste aanwinst Yuren gaat kennis maken met het fenomeen Sinterklaas. Vorig jaar hadden we van die sint-diadeempjes, enig hoor, maar dit jaar wilde ik toch iets minder voor gek lopen. Dus kocht ik 2 mooie witte shirtjes en appliceerder er een gedownloadde strijkapplicatie van Homemadehappiness op. Het resultaat is verbluffend, opeens hebben we 2 schitterende zwarte Pieten shirtjes in huis! De kids blij natuurlijk en mama eigenlijk ook. Dat wordt in stijl naar de intocht deze week. Ook nog even snel zo’n shirtje maken? Het shirt kocht ik bij de HEMA en de applicatie download je hier, tesamen met nog meer leuke sint-knutsels! (ook voor mensen met 2 linkerhanden, zoals ik…)

Wil je trouwens kans maken op 1 van de 5 setjes strijkapplicaties die we mogen weggeven? Laat dan via dit formulier weten wat jij nog voor leuk knipvel-idee voor sint hebt, wie weet zie je dit dan volgend jaar wel bij het assortiment zitten van Homemadehappiness. Let op! Deze winactie duurt maar tot 20 november, zodat je er nog plezier van hebt met de sinterklaas.

Vorig artikelCardamom
Volgend artikelPapiermier
Judith van Wijk
Vrouw, 43, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here