Sinterklaas Surprisespel

Kinderen die alleen maar cadeautjes willen graaien zonder aandacht voor surprises en gedichten van anderen. Herkenbaar? Dan is het Sinterklaas Surprisespel de ideale uitkomst en wordt pakjesavond weer een groot feest.

Het Sinterklaas Surprisespel is een digitaal product, wat je na bestelling direct in je mailbox vindt. In het Rode Boek van Sinterklaas staat de uitleg van het spel en het boek bevat meer dan 50 uitgewerkte spelsuggesties voor de surprise- en andere opdrachtkaartjes. Er wordt op de avond geen cadeautje meer uitgepakt zonder eerst een klein spelletje te spelen en dat zorgt natuurlijk voor gekke, leuke en lachen, gieren en brullen situaties.

Bovendien zijn er nog een aantal aanvullende downloads beschikbaar, zoals Sinterklaas briefpapier en een Zwarte Pieten diploma.

En misschien nog wel het beste van dit alles is dat na het downloaden, je in minder dan 3 uur helemaal klaar bent met de voorbereidingen voor een ouderwets gezellige Sinterklaasavond! Je koopt het spel hier.

Vorig artikelSparkling at Christmas
Volgend artikelBoefjespost
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

  1. Hallo,
    Ik vraag me af of je het cadeautje dat je van de stapel hebt gepakt direct mag uitpakken?
    Of moet alles tot het einde dicht blijven?
    Mvg Chantal

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in