Skjønn

Bij Skjønn kun je terecht voor vanalles en nog wat: kinderfeestjes, creatieve workshops met vriendinnen, vrijgezellenfeestjes, noem maar op. Maar Skjønn zit zelf ook niet stil! En dat kun je zien in haar webshop. Jemig wat een leuke, hippe en handgemaakte spulletjes zie je daar. Zo vrolijk en zo kleurig! En natuurlijk kun je bij  Skjønn ook terecht voor een leuk Valentijnscadeau voor je geliefde. Er is zelfs een speciale “hartjesafdeling” in de webshop te vinden! Maar ik kon het daar niet alleen bij houden, ik zag nog veel meer leuke spulletjes. Ik was trouwens benieuwd wat de naam betekende, dus dat heb ik even nagevraagd. Het is Noors voor adembenemend…mooi he?

Skjønn stelt voor de winactie een geweldig fotohart beschikbaar. Dit kun je prachtig ingepakt naar je geliefde laten versturen, met foto! Die hoef je alleen maar even via de mail aan te leveren op het moment dat je gewonnen hebt, en dan zorgt Skjønn dat jouw (geheime) liefde op tijd verrast wordt! Maar, je moet er natuurlijk wel een beetje moeite voor doen. Wat overigens geen straf is, want van even snuffelen in de webshop van Skjønn word je best wel blij. Laat ons weten wat een tuttie is via dit formulier en je dingt vanzelf mee naar dit leuke Valentijnscadeau! Deze actie loopt tot 12 februari 2010. Bovendien krijg je ook 10% korting als je nu iets bestelt! Vul even op je bestelformulier de code hip&hot in, en het wordt geregeld!

Vorig artikelGribbeltje is jarig!
Volgend artikelKeycamp boomhut vakantie
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in