Druk druk druk…

kind in karretje‘Moeder zijn’ is het mooiste wat er bestaat! Maar het is ook pittig af en toe. Hectiek in huis, rennen&vliegen, regelen, plannen en organiseren, het zal je als moeder vast allemaal bekend in de oren klinken.

Gezonde voeding

Wij moeders willen alleen het beste voor ons gezin. Verantwoorde voeding is daarbij heel belangrijk. Daarom bedenken wij met grote zorg de lekkerste en gezondste recepten.

Maar ja, wanneer je in alle drukte van de crèche naar de supermarkt sprint, laat je soms je goede voornemens varen. Gauw kies je voor een makkelijke pizza, terwijl je in alle drukte probeert om je tegenstribbelende kindje in de winkelkar te houden ….

En dan willen wij moeders ook nog eens niet te veel uitgeven. En zo belandt de Bonus chocolade ook in het mandje. Bij de kassa kijk je enigszins teleurgesteld naar de gekozen boodschappen. Maar goed, je hebt het weer gered. Je kindje zit nog in de kar, het gezin heeft te eten en dat alles binnen de tijd! Herkenbaar???

Tsja, boodschappen doen is niet altijd even leuk in het drukke leven van een moeder met jonge kids. Laat staan, als je ook nog eens zwanger bent. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer zwangere vrouwen en moeders kiezen voor online boodschappen bestellen, vanuit de luie stoel. Hoe denk jij hierover?

Lijkt het jou wat? Probeer het eens, bestel je boodschappen online

screativeref-1100l20178

Vorig artikelWie, wat, waar op Instagram: Momentgeluk
Volgend artikelSlaap, mama, slaap…
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in