Wollig de winter door met PUCK Unlimited

Van de zomer was ik al fan van PUCK Unlimited. Mooie pasvorm, goede kwaliteit en vooral lekker hip en stoer voor de meiden! Hoewel mijn dochter een kleintje is, paste ze toch die gave catsuit al die ik opgestuurd kreeg. Vandaar dat ik Martine van PUCK Unlimited direct geloof als ze zegt dat die wollen jurkjes van haar echt heerlijk zitten. Lekker warm, lekker wollig en hartstikke leuk te combineren zodat je de outfit echt àf kunt maken. Paar lekkere wanten er bij, warme sjaal en dan komen de meiden (koukleumen eerste klas natuurlijk) de winter wel door!

Wil jij zo’n fijn wollen jurkje of zo’n heerlijk warme wollen sjaal voor je dochter winnen? Doe dan mee met de winactie, want we mogen  1 jurkje en 2 sjaals + muts weggeven namens PUCK Unlimited! Je moet natuurlijk wel even het antwoord op de volgende vraag zoeken: het wollen jurkje met de korte mouwen is nu in de sale, maar wat was de oorspronkelijke prijs? Je geeft het weer door via dit formulier dit formulier. En het zou zomaar kunnen dat jij één van de 3 winnaars bent! Deze actie loopt tot 28 januari 2011.

Vorig artikelWishbirdies
Volgend artikelDe oliebollenkoerier
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in