Spiegeltje, spiegeltje aan de wand. Welke is het mooiste van het hele land?

Spiegels zijn vaak ondergeschikt aan de rest van het interieur. Niet doen! Ik zette de 7 mooiste en leukste spiegels voor je op een rij. Welke hang jij aan de muur?

  1. Superleuke spiegel van Ikea, die ook nog eens goed past in de natuurtrend. Ook heel mooi om er meer dan een van aan dezelfde wand te hangen. Naast elkaar of verspringend.
  2. Voor een supermooi prijsje deze superunieke spiegel. De Australische webshop Arlo & Co. maakt ze op maat voor je.
  3. Deze spiegel van COCO maison staat al heel lang op mijn wenslijstje.
  4. Ook van COCO maison is deze spiegel met motiverende tekst.
  5. Zo schattig! Spiegel in de vorm van een konijntje voor op de babykamer. Gemaakt van acryl, dus lichtgewicht en onbreekbaar.
  6. Deze muursticker lijkt gemaakt voor de kamer van mijn dochter. Wat zal ze lekker dromen onder dit glanzende elfje met sterrenstof!
  7. Nog even snel kijken of je haar wel goed zit geldt natuurlijk niet alleen voor meisjes. Hoe gaaf is deze spiegel van Kidslab?

Tip!
Wij hebben op de badkamer een spiegel met verwarming. Ideaal!! Een verwarmde spiegel beslaat namelijk niet.

 

 

 

Vorig artikelRugtas weer helemaal hip
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #123
Bianca Overboom
Bianca Overboom van Overboomtekstenzo heeft Journalistiek – Geschreven Pers gestudeerd en deze kennis later aangevuld met de opleiding TOP-heao communicatie. Opdrachten volgden bij regionale dag- en weekbladen en al vrij snel kreeg ik de mogelijkheid voor een wekelijkse column bij een landelijk bekend tijdschrift. Na functies in het bedrijfsleven als communicatieadviseur en contentmanager, ben ik terechtgekomen bij een communicatiebureau waar ik diverse content regelde voor verschillende doelgroepen, media en opdrachtgevers. Van multinationals tot eenpitters. Van artikel, persbericht en brochure tot relatiemagazine, corporate story, complete webcontent en sociale media. En toen… lonkte het avontuur van de freelancemarkt. Bianca schrijft voor Hip & Hot artikelen over oa wonen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in