Stuck on You

HipnHotIk kende de website Stuck on You eigenlijk niet totdat ze mij laatst mailden met de vraag of ik een stukje kon plaatsen over de sale. Na wat schuifwerk lukte dat, vandaar dat ik vandaag wil vertellen over deze website met leuke en handige artikelen. Ze verkopen er echt vanalles, en het wordt redelijk snel geleverd, binnen 7-10 dagen. Canvas-schilderijtjes met naam, gepersonaliseerde notitieboekjes, tags, kleding labels, feestelijke uitnodigingen, naamstickers, vinyl stickers om in de keuken te gebruiken, ronde stickers voor in kleding, schoenen, strijklabels. Alles kan gemerkt worden via Stuck on You!

stuckonyoudesigners

Stuck on You houdt dus deze week een mega-sale. Op het gehele assortiment ontvang je maarliefst 30% korting! Let op, deze actie geldt alleen van 22 oktober tot en met 27 oktober 2009. Een code hoeft niet te worden ingevuld. Sla je slag, als je nog iets origineels en gepersonaliseerds nodig hebt!

muurstickers

Vorig artikelKipKep Napper
Volgend artikelBij Izzy
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in