Stuur echte post aan je Valentijn!

greetz wijn met foto etiketHet is weer bijna Valentijnsdag. Of je het nu wel of niet commercieel vindt, het sturen van een echt kaartje is natuurlijk hartstikke leuk. Hoe verrast zou je zelf wel niet zijn als er aanstaande Valentijnsdag echte post bij je op de deurmat valt? Stuur echte post aan je Valentijn, en misschien zelfs wel een heus cadeau erbij. Als je al jaren samenwoont, kun je het ook naar zijn of haar werk op laten sturen, zodat het toch een verrassing is. Desnoods vraag je de baas van je partner om in het complot te zitten en zorg je dat jouw man of vriend daadwerkelijk degene is die de post aan neemt die dag

Lees ook: Wat mannen echt willen krijgen voor Valentijnsdag

Secret Love

Misschien heb je wel een geheime liefde? Of wil je gewoon je partner verrassen? Je kunt natuurlijk ook een allerliefst kaartje naar een goede vriend(in) sturen als verrassing. Of gewoon een anonieme kaart naar iemand die je een beetje wilt plagen. Die zich vervolgens nog weken afvraagt wie die geheime aanbidder nou toch is! Valentijnsdag is leuk. En echte post is in dit digitale tijdperk helemaal leuk, dus wat let je?

Bestel je Valentijnscadeau online

Heb je geen tijd om naar de winkel te gaan? Daar hebben wij een oplossing voor! Bij Greetz bestel je al je Valentijnskaarten en cadeaus en verstuur je ze, helemaal gedepersonaliseerd, via de website. Je kunt natuurlijk ook zelf kaarten maken, of je kinderen kaarten laten maken en deze opsturen naar het werk van je wederhelft. Dat is misschien nog wel waardevoller! Stuur echte post aan je Valentijn en bestel je Valentijnscadeau online 😉

Valentijnscadeaus-met-Greetz

Een kaart èn een cadeau!

Wist je trouwens, dat je via Greetz naast kaarten ook heerlijke Rituals producten, bloemen, chocolade met foto, wijn, ballonnen en nog veel meer fijne producten voor je geliefde kunt bestellen? Laat bijvoorbeeld zo’n lief cadeautje op het werk van je partner bezorgen. Succes verzekerd! Welk cadeau vind jij het leukste? Ik kan moeilijk kiezen, maar de wijn, Rituals en de chocola vind ik toch wel het leukst. Dus: Stuur echte post aan je Valentijn, want dat is superfijn.

Vorig artikelSchat, een paar suggesties voor Valentijn!
Volgend artikelMijn favoriete handcrèmes
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in