Stuur echte post aan je Valentijn!

greetz wijn met foto etiketHet is weer bijna Valentijnsdag. Of je het nu wel of niet commercieel vindt, het sturen van een echt kaartje is natuurlijk hartstikke leuk. Hoe verrast zou je zelf wel niet zijn als er aanstaande Valentijnsdag echte post bij je op de deurmat valt?

Misschien heb je wel een geheime liefde? Of wil je gewoon je partner verrassen? Je kunt natuurlijk ook een allerliefst kaartje naar een goede vriend(in) sturen als verrassing. Of gewoon een anonieme kaart naar iemand die je een beetje wilt plagen. Die zich vervolgens nog weken afvraagt wie die geheime aanbidder nou toch is!

Valentijnsdag is leuk. En echte post is in dit digitale tijdperk helemaal leuk, dus wat let je?

Heb je geen tijd om naar de winkel te gaan? Daar hebben wij een oplossing voor! Bij Greetz bestel je al je Valentijnskaarten en verstuur je ze, helemaal gedepersonaliseerd, via de website. Toevallig lopen er momenteel twee leuke kortingscodes bij Greetz voor Valentijnsdag. Zo is er een kortingscode voor 10% korting op valentijnskaarten en is er een actie voor een gratis valentijnskaart bij bestelling van een boeket.

Valentijnscadeaus-met-Greetz

Wist je trouwens, dat je via Greetz naast kaarten ook heerlijke Rituals producten, bloemen, chocolade met foto, wijn, ballonnen en nog veel meer fijne producten voor je geliefde kunt bestellen? Laat bijvoorbeeld zo’n lief cadeautje op het werk van je partner bezorgen. Succes verzekerd!

Welk cadeau vind jij het leukste? Ik de wijn!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here