Super hip en hot: Clarks

Nu de herfst volop begonnen is, krijg ik zin om nieuwe kleding te shoppen. Mooie rokjes en jurkjes in herfstige kleuren, maar vooral ook lekker warm. Wolletjes, want ik ben een echte koukleum. En natuurlijk moeten daar dan mooie, nieuwe schoenen bij. Ik ben al een tijdje helemaal fan van Clarks schoenen. Ik zag dit merk een keer tijdens een shopdagje en heb toen meteen een mooi paar gekocht. Ook voor dit seizoen ga ik weer eens neuzen, want er zijn weer veel toppertjes gelanceerd!

Super hip en hot: Clarks

De van origine Engelse schoen is al verkrijgbaar sinds 1825. Dat wist je niet hè? Clarks combineert trends met kwalitatief hoogwaardige schoenen. Dat zie je absoluut terug, want Clarks hebben een luxe look en optimaal draagcomfort. Ze zijn dus al een hele poos hip en hot en daardoor zie je ze ook steeds vaker in het straatbeeld opduiken. En dat niet alleen, let maar eens op: je ziet ze regelmatig op televisie of in de magazines.

Mijn favorieten voor de mannen

Toevallig is Maik ook toe aan nieuwe schoenen, dus heb ik alvast gekeken welke herenschoenen is mooi vind. De klassieke vind ik bijvoorbeeld mooi door zijn eenvoud. Maar ook de sportievere Norsen Mid vind ik gaaf, en ze lijken me heel lekker zitten. Deze zijn er in meerdere kleuren.

Mijn favorieten voor de vrouwen

Voor mezelf heb ik natuurlijk ook even gekeken, want ik kan best nog wel wat schoenen gebruiken. Zo ben ik nog op zoek naar fijne schoenen voor onder een spijkerbroek. Ik zag de Glick Darby Taupe, daar ben ik helemaal weg van. Ik denk dat ze heel lekker lopen. Voor onder een jurk zag ik trouwens de Kendra Gaby pumps, in de uitverkoop! Een geluk, nog in mijn maat ook. Ben je nog op zoek naar sandalen voor volgende zomer, dan kan ik je ook aanraden eens een kijkje te nemen. Bij Schuurman Schoenen zag ik namelijk nog best veel Clarks sandalen in de uitverkoop staan.

Wat vind jij van Clarks? Hot or not?

Vorig artikelRondje Texel in het najaar met kinderen
Volgend artikelHeart Wood Challenge: de Flexa kleur van het jaar
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in