Versier de seizoensboom voor moederdag

seizoensboom moederdag printablesHelaas is de seizoensboom momenteel uitverkocht. (Ik verwacht ‘m wel weer, dus eventueel kun je ‘m vast bestellen) Maar heb jij ‘m al in huis, dan heb ik iets leuks voor je om de seizoensboom voor moederdag te versieren. Naast dat je natuurlijk kleine rode hartjes kunt laten knutselen door de kinderen, heb ik Nelleke Wouters deze free printable moederdaghangers laten maken.

Hoe werkt het?

Je print de pdf uit, knipt de ballen uit en maakt er een gaatje in met een perforator. Door de gaatjes hang je een roze lintje of bindtouw en je moederdaghanger is klaar. Hang deze in de boom met tussendoor wat rode hartjes, leg een roze kleedje neer en klaar is je boom!

Voor vaderdag kun je hetzelfde doen met snorren bijvoorbeeld. Daar schreef ik vorig jaar al een leuke blog over, want er is een webwinkel waar je hele leuke snor-spulletjes kunt kopen!

Zo kun je de seizoensboom steeds weer voor een ander leuk thema versieren.
Moederdag hangers

Vorig artikel5 interieur tips
Volgend artikelJesper in het nieuwe jongensmerk Legends22
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in