Dukado

Als je op zoek bent naar een ware eyecatcher in huis, ben je aan het goede adres bij Dukado! Mijn persoonlijk favoriet bij Dukado zijn namelijk de prachtige speelgoedkisten voorzien van bijvoorbeeld de naam van je kindje. Ideaal om al het speelgoed netjes op te bergen. En niet alleen ontzettend leuk in de kinderkamer, maar deze speelgoedkisten misstaan ook zeker niet in je woonkamer. Ze zijn te bestellen in drie verschillende maten en de naam kan er in verschillende kleurtjes worden opgeschilderd! Deze speelgoedkisten zijn ook ontzettend leuk om cadeau te doen, want ze passen eigenlijk in ieder interieur, zijn erg functioneel en ware eyecatchers.

Maar er is natuurlijk veel meer. Schilderijtjes bijvoorbeeld, een aantal kun je vinden op de website, maar Dukado maakt ook schilderijtjes in opdracht, dus helemaal in stijl van de kinderkamer, of bijpassend bij zo’n leuke speelgoedkist. En wat te denken van die geweldige memoborden, die je overal in huis eigenlijk kunt neerzetten? Je ziet ze tegenwoordig steeds vaker, maar deze zijn pas echt bijzonder! Ze zijn erg mooi afgewerkt en hebben ‘net even dat andere’, waardoor het memobord echt apart en onderscheidend is ten opzichte van de rest! Zo zie je ze eigenlijk nergens! En staat hier de gewenste maat of kleur niet tussen, dan maakt Dukado er een speciaal voor jou, helemaal naar eigen wens of idee! Tijdens de Amsterdam International Fashion Week 2010 werden de nieuwe tassen van de Haagse tassenontwerper Omar Munie en de nieuwe Samsung Lady Phone met als boegbeeld Yfke Storms, ook gepresenteerd op een Dukado creatie. Nieuw zijn trouwens ook de geboorte-schilderijtjes om je geboortekaartje op te klemmen. Iedereen wil natuurlijk zijn geboorte kaartje showen en op een speciaal stoffen schilderijtje in de stoffen die jij kiest is dat natuurlijk helemaal leuk. Of je maakt hem in dezelfde stijl als het een memobord. Dus ben je net als ik gek op aparte spulletjes of verschijn je graag op feestjes met iets bijzonders, dan is een bezoekje brengen aan Dukado meer dan de moeite waard!

Komende maand kun je bij Dukado shoppen met korting! Je krijgt 10% korting op de Medium en Small speelgoedkist en 20% korting op de borden en schilderijen die op voorraad zijn. Vermeld bij je bestelling de code Hip e& Hot, dan wordt de korting automatisch verrekend.

Vorig artikelTwinkelbell
Volgend artikelTeyl Uilenspiegel
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in