The best of Pinterest: Ananas!

Pinterest AnanasSinds dat de kinderen weten dat er een sponsachtig diertje in een ananas diep in de zee woont, heeft een ananas iets magisch voor ze. Als er zo’n exemplaar in de fruitmand ligt (de ananas, niet het sponsachtige diertje) slaat hun fantasie dan ook op hol.

Fantasie op Pinterest

Op Pinterest vond ik ook een aantal voorbeelden van volwassenen bij wie de fantasie op hol sloeg bij het zien van een ananas. Want wees nou eerlijk, het staat toch ook wel lekker vrolijk, de ananas.

Kleurplaten

Een gewoon prikbord voor kleurplaten, misschien wel van dat sponsachtige diertje, is natuurlijk een beetje saai. Gelukkig vond ik vrolijke, zomerse, tropische versie op Un Vent Du Mode.

Ananas voor aan de muur

Vind je het nou zonde om zo´n mooie ananas te verbergen achter tekeningen, dan klik je even verder naar Madeinaday, waar je de beschrijving vind voor een stoere en hippe ananas voor aan de muur!

Pinterest Ananas (2)

Piñata

Heb je binnenkort nog een (kinder)feestje? Maak dan een ananas piñata, op Studio DIY vind je de beschrijving. Vul hem met lekkers of met een cadeautje en laat de jarige hem stuk slaan. Je kan hem natuurlijk ook gewoon ophangen.

Pinterest Ananas (3)

Vorig artikelStuur mij een kaart en win
Volgend artikel10 musts aan de Vlaamse kust
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in