Stuur mij een kaart en win

winactie-echte-post-huis-opruimenZoals de meeste lezers weten ben ik recent verhuisd naar een tijdelijk adres in Delft. Dit is, omdat onze woning al verkocht is en het nieuwe huis nog niet klaar is. Tijdens de verhuizing kwam ik nog een heleboel producten kregen die ik gekregen heb en waar ik niets mee doe. Ook al krijgen we een veel groter huis, toch willen we graag deze gelegenheid gebruiken om ons van overbodige spullen te ontdoen. Daarom heb ik een leuke actie bedacht. Stuur mij een kaart en win!

Inhoudsopgave

Klushuis 2.0

Ik heb nog niet veel over het huis verteld wat we hebben gekocht, maar dat ga ik nu doen. Het ligt in een energiezuinige nieuwbouwwijk aan de rand van Delft, vlakbij een groot park met speeltuin, sportmogelijkheden en een standje met watertje waar de kinderen in de zomer in kunnen zwemmen. Verder is het op 10 minuten fietsafstand van het centrum van Delft en 15 minuten rijden met de auto van ons oude huis in het centrum van Den Haag.

We hopen dat ons nieuwbouwhuis in oktober 2016 wordt opgeleverd. Daarna moeten we de binnenkant zelf nog afbouwen. Er zit helemaal niets in: geen leidingen, geen meterkast, geen verwarming, geen afvoer. Alles moeten we zelf regelen. Het wordt een energieneutraal huis, dus we kiezen voor verwarming met een warmtepomp, balansventilatie en zonnepanelen. Dat scheelt energiekosten, maar is ook duurzaam en goed voor het milieu. Een flinke klus dus, maar ontzettend leuk om alles zelf precies zo te maken als je wilt.

Samen met een architect hebben we de plattegronden gemaakt, helemaal naar onze wens. De kinderen hun eigen verdieping met allemaal een eigen kamer èn een eigen badkamer. Een grote werkkamer voor Maik en mij, een woonkamer met ruimte voor een enorme eettafel (met oog op de toekomst, als de kinderen vriendjes en vriendinnetjes gaan meenemen) en een keuken met plek voor een huge koelkast, grote vriezer en dubbele oven. Je moet wat met een groot gezin. Tot slot krijgen we ook een eigen tuin op het zuiden. We kijken er naar uit, maar moeten nog wel even geduld hebben…

Winactie

En dan nu de actie! Ik vind het namelijk heel leuk om echte post te krijgen! Bij “contact” op deze website vind je mijn nieuwe adres.

Stuur mij een vakantie- of verhuiskaart en win een leuk pakket met recensieproducten!

Er zijn maarliefst 12 pakketten te winnen, die allemaal een nummer hebben. Je ziet de pakketten hieronder. Kies het pakket van jouw keuze en zet dat nummer op de kaart. Vergeet ook niet je eigen adres op de kaart te zetten, zodat ik weet waar ik het pakket naartoe op moet sturen. Uit alle kaarten trek ik dus 12 winnaars. En het zou zomaar kunnen dat leuke, bijzondere, grappige of mooie kaarten een beetje extra opvallen…

pakket 1 pakket 2 pakket 3 pakket 4 pakket 5 pakket 6 pakket 7 pakket 8 pakket 9 pakket 10 pakket 11 pakket 12

De actie loopt tot 31 augustus 2016.

Vorig artikelLeg je herinneringen vast met een digitale camera
Volgend artikelThe best of Pinterest: Ananas!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

12 REACTIES

  1. Volgens mij gaan jullie daalijk in een super gaaf huis wonen, geweldig leuk om dit helemaal met jullie te volgen. De lokatie lijkt me ook echt geweldig, toch een beetje buiten en toch nog lekker bij de stad. Ik ga ook een leuk * echt * kaartje maken en sturen naar jullie. Echt post is toch nog altijd het leukst 🙂

    • Dank je wel Hillegonda! De winnaars zijn bekend, ik heb de pakketjes (met uitzondering van 1 en 2, want daar had niemand op gereageerd!) vandaag op de post gedaan. Weet uit mijn hoofd niet of jij er bij zat #sorry, maar dan zou je morgen post moeten krijgen.

  2. Zie de actie net op tijd. Mijn zoontje vindt het zo leuk om post te versturen. Dus die heeft iets moois voor je getekend en net op de bus gedaan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in