4 topcadeaus voor moederdag

article36072198Drink jij genoeg water? Ik doe enorm mijn best, maar al dat water gaat soms best vervelen. Geef het dan een smakelijke twist door het persen van een sinaasappel, limoen of citroen. Met deze waterfles van Zingo maak je eenvoudig gewoon water extra fris, extra lekker en extra bijzonder. Het werkt eenvoudig: draai de onderste beker van de fles, zet de fles op de dop en druk een halve citrusvrucht op de pers. Draai de beker terug, voeg water in de opening van de dop, schudden en genieten!

 

Naamloos2Een paar mooie planken die te gebruiken zijn als dienblad zijn onmisbaar. Super handig voor je bakje yoghurt, koffie en ei-tje. Toen ik deze plank van massief beukenhout zag was ik direct verliefd! De plank is geen massaproductie maar handgemaakt en zelfs de stoere leren veter is hand gesneden uit leerresten van een plaatselijke schoenmaker. De plank ligt op latjes waardoor je het makkelijk kunt oppakken en vasthouden. Ideaal voor je moederdag ontbijtje op bed!

Naamloos3Een print voor op de muur doet het altijd goed op moederdag. Deze beschrijft de betekenis van het woord ‘moeder’ en je kunt aangeven wie dan wel die allerliefste moeder is. Deze naam kan worden ingevuld, en ook kunnen er de namen van de kinderen in. En natuurlijk de eigenschappen die zo kenmerkend zijn voor die allerliefste moeder. Het is heel fijn dat je, naast aanpassen van de tekst, ook de kleur kan aanpassen. Zo maak je er helemaal je eigen bijzondere moederdagcadeau van.

KayaHe pssst, mannen, als jullie hier ook lezen! Heb jij al iets moois bedacht voor de moeder van je kinderen? Nee? Verras haar dan met een cadeau waar zij zeker heel blij van wordt. Deze infinity armband Love is een bijzondere manier om je kinderen dichtbij je te dragen. Deze puur zilveren armband is mooi verpakt in een sieraden buideltje, gemakkelijker kan je het eigenlijk niet hebben!

Vorig artikelThe best of Pinterest: Hoedjes voor Koningsdag
Volgend artikelJe bent de beste moeder ooit!
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in