The best of Pinterest: zomer!

fruit feestslingerDe vakantie is volop bezig en ook al liet de echte zomer qua weer de laatste week weer even op zich wachten, het hoeft ons nog niet te weerhouden om zomerse versiersels te maken.

Sfeermakers

Om helemaal in zomerse sferen te komen hoef je niet naar een zonnig eiland of een hippe strandclub. Nee, dat doe je gewoon lekker thuis.

Ik zocht op Pinterest naar zomerse sfeermakers, om je zomerfeest of je huis op te fleuren!

Fruitslinger

Een heerlijke fruitsalade bij de barbecue is natuurlijk altijd lekker en heerlijk zomers! Waarom zou je dan geen fruit aan de muur hangen? Uiteraard geen echt fruit. Gelukkig vind je op Minieco een fruitige slinger die je gratis kan uitprinten!

Ballon ijsjes

Hondjes maken van ballonnen vind ik nogal een uitdaging. Gelukkig bedacht Studio DIY een zomers alternatief. Ballon ijsjes!

Heel simpel en zeg nou zelf, dit ziet er toch fantastisch uit met een feestje!

Studio DIY Ballon ijs-2

Discodip

Om het feest compleet in ijsjessfeer te brengen, maakte dezelfde Studio DIY een leuke discodip printable. Om hoedjes van te vouwen bijvoorbeeld, of hoorntjes mee op te vrolijken.

Studio DIY sprinkles

IJshoorntjes

Wil je je huis meer aankleden en helemaal mee gaan met de Urban Jungle trend? Maak dan ijshoornbloempotjes. Een prachtig scrabblewoord, maar nog mooier aan de muur. De tutorial vindt je op het blog van Aww Sam.

Aww Sam Ijshoorn bloempot-2

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in