Wie, wat, waar op Instagram: __beautifulmesss__

Instagram ___beautifulmess___ margot Grafisch ontwerper Margot Mager ontwerpt prachtige geboortekaartjes, maar op haar account op Instagram zien we daar niks van. Vaak staan haar 2 zonen, Ebbe en Biek, op haar foto’s en wat een plaatjes. Haar zonen natuurlijk en haar foto’s.

Lichte, zuivere en pure plaatjes vatten haar account goed samen.

Wanneer en waarom ben je begonnen met Instagram?

Ik ben ongeveer 2,5 jaar geleden begonnen met Instagram. Ik had in eerste instantie helemaal niet in de gaten dat je mensen kon volgen en mensen mij ook konden volgen. Ik begon met Instagram, omdat ik mijn foto’s mooi kon bewerken.

Inmiddels weet ik dat het heel veel meer is dan een programma om foto’s te bewerken. Ik volg veel jonge moeders en als ik een vraag online zet over bijvoorbeeld wat te doen bij luieruitslag of als een van mijn kinderen waterpokken heeft, krijg ik zo snel lieve reacties en tips. Dat vind ik zo mooi!

Welke foto die je zelfgemaakt hebt vind je het mooiste?

Dat is echt een hele moeilijke vraag! Ik heb voor nu een foto van Biek gekozen. Hij staat er helemaal op zoals hij is, lekker buiten, waar hij het liefste is en een mond vol kruimeltjes. Hij snoept als het kan de hele dag door.

Instagram ___beautifulmess___ Biek

Achter welke foto schuilt het mooiste, leukste, grappigste of verdrietigste verhaal?

We waren een paar weken geleden in Rotterdam waar ik deze foto maakte. Op zich geen heel bijzondere foto, maar mijn vriend werd daar verliefd op het gebouw waar hij de komende jaren wil gaan ondernemen, een gebouw in ZoHo.

Een paar dagen geleden won hij de pitch om daar ook daadwerkelijk te mogen ondernemen. Nu is die foto voor mij dus de start van weer een nieuw avontuur, verhuizen van Arnhem naar Rotterdam en daar een nieuwe espressobar beginnen.

Instagram ___beautifulmess___ Rotterdam

Welke Instagrammers volg je zelf heel graag en waarom?

Ik volg veel mensen heel graag. Een paar van deze mensen in willekeurige volgorde zijn:

@_dailyapple_  Vaak staat haar lieve dochter en haar mooie huis op de foto. Het is een hele vrolijke feed en haar foto’s worden steeds mooier!

@fleurigs  Volgens mij is haar zoon favoriet bij heel veel Instagrammers en terecht. Daarnaast heeft ze altijd de mooiste bloemen, zijn we nu allebei zwanger én bijna tegelijk uitgerekend!

@moncoeurlexterieur  Weer een mooi kindje dat op heel veel foto’s staat en de foto’s zijn stuk voor stuk plaatjes. Echt een jaloersmakende feed!

De vraag van degene voor je, Pluiskip:  Als je iets aan Instagram zou mogen veranderen wat zou dit dan zijn en waarom?

Het zou fijn zijn als ik ook foto’s vanaf mijn computer op Instagram zou kunnen zetten in plaats van mijn telefoon. Dat kan nu niet toch? Anders heb ik het in ieder geval nog niet uitgevonden.

Instagram ___beautifulmess___

 

Vorig artikelDress like… Lenthe in nOeser
Volgend artikelApps ‘eten & drinken’
Joyce Valkenburg
Joyce Valkenburg ontdekte het bloggen een paar jaar geleden. Het begon als een soort fotoboek voor haar zelf en voor later voor haar 3 kinderen. Het bloggen in combinatie met social media vond ze zo leuk dat ze bij Hip & Hot de plek vond om deze 2 dingen te combineren. Op Twitter, Pinterest en Instagram is ze te vinden op de naam @zjojes. Haar blog heet De Wondere Wereld Van Klein Grut.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in