Tijd voor een beauty rondje

Voel jij het ook zo kriebelen, die lente? Ik kan niet beschrijven hoeveel zin ik er dit jaar in heb. De vogeltjes die vrolijke kwetteren, mijn slippers die in de kast al naar mij lonken en natuurlijk straks op 2 april weer rokjesdag. Helemaal leuk. Bij de lente hoor wat mij betreft ook een grote schoonmaak, niet alleen in huis, maar ook beauty staat bij mij dan wat hoger dan in de donkere maanden. Ik heb een aantal fijne producten voor jullie verzameld, dus het is tijd voor een beauty rondje! 

Het voorjaar is een fijn moment om een nieuw luchtje te kopen. Een tijdje terug alweer ontving ik een nieuwe geur van de Bodyshop, met de prachtige naam Widdringtonia. Het is een houtachtige aromatische mix waarin je cederhout en een vleugje salie ruikt, een perfecte geur voor het voorjaar. Je koopt deze, en nog vier andere nieuwe geuren, online of in de stenen winkels van de Bodyshop.Waar ik ontzettend van baal  nu ik wat ouder ben, is dat mijn haar slapper en dunner wordt. Futloos ook. De zon heeft gelukkig een goede invloed op de gezondheid van mijn haar, dus dat is fijn. Verder gebruik ik sinds kort Niacins3 Caffeine shampoo. De shampoo gaat haaruitval tegen en zorgt voor een gezonde hoofdhuid. Bovendien stimuleren de ingrediënten de haargroei.

Heerlijk een uurtje tutten in de badkamer. Kids op school, man op werk, gewoon even tijd voor jezelf. Bij DIY Soap koop je fijne producten om zo’n beauty moment voor jezelf in te plannen. Je vindt er natuurlijke en biologische huid- en haarverzorging om thuis af te maken. Maak je het jezelf liever wat gemakkelijker, kies dan voor een kant en klaar pakket, zoals dit heerlijke verwenpakket.

De Hema heeft onlangs een nieuwe collectie lipproducten gelanceerd, een echte musthave! Het is een prachtige mix van kleuren met hoge dekkracht die stuk voor stuk garant staan voor een WOW-effect. En zoals we van de Hema gewend zijn is het een super fijn product (de matt is trouwens mijn favoriet!). En zo leuk, we geven er 3 weg: de lacquer purple, lacquer fuchsia en de matt lipcream raspberry.

 

Vorig artikelMet Glamping4all vind jij kamperen ook leuk!
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #113
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in