Babybellie

Tja, de laatste loodjes zijn toch wel aangebroken. Die buik begint immense vormen aan te nemen. Wat ik trouwens niet heel erg vind hoor, want hoewel het zwaar is (bekkenpijn, maagzuur, je kent dat wel) geniet ik er ook van. Die laatste weken van die bewegingen in je buik. Nog even stilstaan bij dat gevoel, want straks is het voorbij. Hoewel mijn figuur nu duidelijk te wensen overlaat, wil ik er toch nog een beetje hip bijlopen. Veel shirts worden te klein en t-shirts met korte mouwen heb ik eigenlijk niet. Vorige keer was ik namelijk in de winter zwanger. Tijd dus om toch nog wat rond te kijken naar leuke t-shirts. Die over die grote buik passen. Mooie shirts van 100% katoen met leuke teksten vond ik bij Babybellie. Met V-hals of ronde hals, en korte mouwen dus. De teksten zijn grappig, zoals: home made, mini me, see you later, met liefde gemaakt, I’m pregnant and I love it, 1 +1 = 2 (voor als je zwanger bent van een 2ling), knocked up, ik ben zwanger, wat is jouw excuus en voor een kleine meerprijs kun je zelfs je eigen tekst laten drukken! Helemaal leuk dus, die shirts van Babybellie. En ik zag zelfs 2 hippe, retro jurkjes ook! All we need is…. zonnig weer…


Namens Babybellie mag Hip & Hot een V-hals shirt naar keuze weggeven. Voor jezelf, of misschien een goede vriendin die zwanger is? Laat via dit formulier weten waarom jij dit shirt zou willen winnen. En wie weet loop jij of je vriendin er deze zomer wel hip en zwanger bij!

Vorig artikelRaw Gaia Babylijn
Volgend artikelToby Tiger
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in