Top 10 leuke cadeaus voor de feestdagen

Top 10 leuke cadeaus voor de feestdagen buddha to buddha kettingDe feestdagen komen er aan en dan word ik geacht voor mijzelf ook een lijstje met cadeaus te maken. Dat vind ik niet altijd makkelijk, want vaak koop ik dingen die ik echt graag wil hebben al zelf. Nu was ik vorig jaar al eens goed geslaagd bij Brandfield, dus ik besloot daar weer te kijken en zag tot mijn verbazing dat ze nu nog meer producten verkopen dan vorig jaar. Ik maakte direct een lijstje. Hier mijn top 10 leuke cadeaus voor de feestdagen.

Lees ook: De ideale portemonnee

Top 10 leuke cadeaus voor de feestdagen

Er zijn van die cadeaus die het eigenlijk altijd wel goed doen. Sieraden, dames horloges, tassen, luchtjes, zonnebrillen. Eens in de zoveel tijd ruim ik mijn kast op en dan doe ik alles waar ik zelf op uitgekeken ben in de verkoop. Dan is er weer ruimte voor nieuwe dingen en daar word ik blij van. Ik hou ervan om mijn outfit te matchen met accessoires, dus dan ben ik bij Brandfield aan het juiste adres.

Apple Watch series 6

Als eerste viel mijn blik op de Apple Watch series 6. Nu was ik helemaal niet van plan om een nieuwe Apple Watch te kopen, maar af en toe mag je jezelf ook wel iets moois cadeau doen toch? Daarom heb ik deze meteen aangeschaft. Mijn huidige Apple Watch series 3 heb ik verkocht, zo hoefde ik niet zoveel bij te leggen. Een smartwatch is sowieso een echte musthave vind ik. Ideaal voor het sporten, om je smsjes en je telefoontjes op de ontvangen en nog veel meer handige functies!

Apple Watch series 6

Sieraden

Op nummer twee van mijn lijstje staan sieraden. Ik draag elke dag oorbellen, een ketting, armbandjes en ringen. Zo zag ik bijvoorbeeld heel leuke oorbellen voor kerst. Met sterretjes. Bij Brandfield verkopen ze ook het populaire merk Buddha to Buddha. Daarvan zag ik verschillende mooie armbanden, zilver of met kleurtjes. En ook mooie kettingen.

oorbellen zilveren sterren

Een luchtje

Wat ook altijd goed is: een luchtje. Ik ben redelijk merkvast, maar af en toe vind ik het leuk om een uitstapje te maken naar iets anders. Zo gebruik ik tijdens het sporten vaak Calvin Klein, dat vind ik zo’n lekkere sportieve geur. Daarna neem ik dan vaak weer iets anders. En voor een avondje uit vind ik een wat zwaardere geur juist beter passen. Kan dus geen kwaad om wat verschillende luchtjes in je kast te hebben staan, zo kun je nog eens wat afwisselen.

Calvin Klein luchtje

Portemonnee

Een nieuwe portemonnee vind ik ook handig. Liefst eentje waar mijn iPhone in past. Tegenwoordig is dat en mijn pasjes wat ik het meest gebruik. Zeker als ik ergens heen ga waar een tas niet heel handig is om mee te nemen, wil ik het liefst alleen mijn portemonnee mee grissen. Ik stem mijn portemonnee graag af op het seizoen. Zo heb ik een gele voor de zomer, maar in de winter vind ik een ijsblauwe of deze, met zo’n lekker vachtje, ideaal.

Ugg portemonee

Sjaals

Zeker in deze tijd van het jaar draag ik graag een sjaal. Het schijnt dat je minder vatbaar bent voor virussen als je gezond eet, regelmatig beweegt èn zorgt dat je warm blijft. Zorg dus dat je het niet koud hebt in de herfst of winter. Een sjaal helpt in ieder geval een klein beetje daarbij. Daarnaast is een sjaal natuurlijk ook gewoon decoratief bij je outfit.

roze sjaal brandfield

Zonnebril

Je denkt er niet zo snel aan in de winter, maar de laatste tijd is het steeds superzonnig en neem ik serieus regelmatig een zonnebril mee. Ik vind een zonnebril een prachtige accessoire bij een outfit, daarom is het fijn om er meerdere te hebben. Mensen die met elke vorm bril staan maken me jaloers, zoveel geluk heb ik helaas niet. Toch zijn er best een aantal modellen die ik goed kan hebben.

zonnebril rayban

 

Een mooie tas

Tassen zijn zo fijn. Eerder kocht ik bij Brandfield allerlei rugtassen. Ideaal voor het reizen, ik ben er nog steeds zo blij mee. Tassen zijn in feite ook een soort sieraad vind ik. Maar dan een hele handige, want je kunt er vanalles in meenemen en tegelijk goed laten passen bij je outfit. Ik heb een hele kast vol tassen in verschillende kleuren. Uiteraard zijn er wel een paar favoriet, die pak je toch het snelst.

rugtas pumpkin

Happy Socks

Wij zijn hier al tijden fan van Happy Socks. Deze kleurrijke sokken zijn tegenwoordig op veel plekken te krijgen en dus ook bij Brandfield. Zwart/wit hebben ze ook en is lekker neutraal. Het past overal bij en daarom staan deze op mijn wishlist.

Top 10 leuke cadeaus voor de feestdagen happy socks zwart wit

Een nieuwe riem

Ook een riem is een perfecte accessoire bij je outfit. Die moet je in verschillende kleuren en maten in huis hebben. Een riem past op zowel een broek, een rok als een jurk. Zilver, goud en zwart of wit zijn de meest neutrale kleuren, die passen overal bij. Wil je opvallen, dan is misschien een knalrode juist leuk!

10 leuke cadeaus voor de feestdagen zilveren riem calvin klein

UGG handschoenen

Mocht het nou nog ècht koud worden, dan kan ik deze handschoenen van UGG aanraden. Ik heb zelf de wanten, die zijn superfijn. De warmste die ik ooit heb gehad. Helaas zijn wanten niet in alle situaties handig, dus ik zou deze handschoenen ook nog graag aan mijn winter musthaves toevoegen!

UGG handschoenen

Vorig artikelVoordelen van Philips Hue spots
Volgend artikelHippe jongens schoenen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. Daar staan hele herkenbare cadeautjes tussen! De kwaliteit van happy Socks vind ik helaas wel tegenvallen in combinatie met de prijs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in