Hippe jongens schoenen

jongensschoen ziengsIk weet niet hoe het met die knullen van jullie is, maar die van mij groeit momenteel als kool. Een groeispurt die vermoedelijk hoort bij zijn leeftijd als 10-jarige. We kochten net na de zomer nieuwe schoenen, en nu klaagt hij alweer dat ze te klein zijn. Beetje zonde dus, want zijn oude schoenen zien er nog heel netjes uit. Ik hoop dat ik daar nog iemand anders blij mee kan maken. Voor nu zijn wij dus weer op zoek naar hippe jongens schoenen, die ik momenteel het liefst online koop. Mijn ervaring is, dat dit prima lukt als je de maat weet. Alleen als je kind extreem smalle voeten heeft, is het wel belangrijk om goed na te vragen hoe de breedte valt bij schoenen.

Lees ook: Cadeautips voor jongens van 10 jaar

Hippe jongens schoenen

Belangrijk in de winter vind ik dat schoenen lekker warm zijn, fijn zitten en er ook nog een beetje stoer uit zien. Dat willen jongens graag, zeker van die leeftijd. Ik zocht via de zoekmachine op schoenen jongens en vond een heleboel geschikte, die ik binnenkort eens aan mijn zoon ga laten zien. Ik ben heel benieuwd welke hij gaat kiezen uit de leukste die ik voor hem selecteerde.

Schoenen met lichtjes

Als ik als moeder iets erg vind, zijn het schoenen met lichtjes. Maar Yuren vindt die juist leuk. Hij zeurt er al jaren om. Ik heb er de lol nog nooit van ingezien, sterker nog, ik vind het er niet uit zien. Soms voel ik me dan een slechte moeder, waarom mag mijn kind dat niet als hij daar zo blij van wordt? Ik denk er nog even over na. Wat vind jij van schoenen met lichtjes?

schoenen met lichtjes

Laarzen

Bergstein laarsjes zijn altijd goed. Om door de modder te lopen, in de plassen te stampen en gewoon lekker vies te mogen worden. Jongens worden altijd viezer dan meisjes, is mijn ervaring. Ze klimmen in bomen, geven niet om vies worden en willen in de natuur onderzoeken en uitproberen. Gaten in broeken, schoenen die volledig onder de modder zitten, het is me allemaal niet vreemd. Ik wil dus altijd ook goed passende laarzen hebben, zodat ze zonder nadenken overal doorheen kunnen rennen. In de herfst en de winter een must!

bergstein laarzen jongen groen

Timberlands

Als er iets fijn is voor boys zijn het wel Timberlands. Deze modellen zijn tijdloos en voldoen aan alle voorwaarden. Ze zitten superlekker, je kunt er heerlijk op rennen en wandelen en ze zijn warm. Perfect voor de herfst en de winter. Ze combineren overal ook goed bij qua kleding en ze zijn superstoer. Ik hoop dat Yuren deze kiest!

Hippe jonges schoenen Timberla

 

Vorig artikelTop 10 leuke cadeaus voor de feestdagen
Volgend artikelFabulabox, milieuvriendelijk speelgoed
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in