Draadloze in-ear oordopjes Apple

Dames, opgelet, want ik heb een goeie tip voor onder de kerstboom of in de zak van sinterklaas. Het is namelijk vandaag Black Friday en daar doet ongeveer heel het Nederlandse bedrijfsleven aan mee. Mijn mailbox stroomde vol vanmorgen met nieuwsbrieven vol aanbiedingen. Eentje viel me daarbij op, omdat er een product in stond waarvan ik weet dat mijn wederhelft er heel blij van wordt. Namelijk die van Draadloze in-ear oordopjes van Apple. Die wil hij al heel lang hebben, dus die ga ik mooi aanschaffen nu!

Draadloze in-ear oordopjes van Apple

Ik zou ze zelf eigenlijk ook best willen hebben. Niet zelden zit ik op de sportschool in de knoop met mijn oordopjes als ik op de crosstrainer sta. Die snoeren raken verstrikt in dat ding en soms valt dan zelfs mijn iPhone hierdoor op de grond. Irritant! Met deze Apple AirPods is dat probleem voorbij! Ze werken draadloos, via Bluetooth. Je kunt er ongeveer 2 uur mee bellen en 5 uur mee naar audio luisteren. Prima dus voor de sportschool!

Ultieme cadeautip voor mannen

Dit is dus echt weer zo’n gadget waar het mannenhart sneller van gaat kloppen. Tenminste, als je man Apple fan is dan. Zoals de mijne. De oortjes zijn normaal €179,00, maar alleen vandaag (en zolang de voorraad strekt) €149,00. Jullie snappen natuurlijk wel dat deze blog pas online is gegaan, nadat ik de mijne heb aangeschaft. En nu maar hopen dat Maik deze blog niet leest, want dan is de verrassing al verklapt 🙁

Korting

Wil jij ook profiteren van deze mooie korting? Dan kun je ze, net als ik, bestellen via bol.com.

 

Vorig artikelFree Printable kalender voor 2018
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #150
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in