Voordelen van Philips Hue spots

Voordelen van Philips Hue spToen wij gingen verhuizen naar onze huidige woning, hebben we goed nagedacht over de verlichting. Laat ik het zo zeggen: ieder huis leer je. Je besluit het in een volgend huis anders te doen, er nog beter over na te denken. Zo maak je praktische keuzes, passend bij wat er nodig is voor jouw situatie. Zo kwamen wij uit bij Philips Hue lampen. Daar zijn we elke dag nog zo blij mee. In deze blog ga ik uitleggen waarom.

Lees ook: Tuinlampen op zonne-energie

Philips Hue en de prijs

Als eerste: aan Philips Hue lampen hangt een prijskaartje. Daar moet je even doorheen prikken. Laat je er niet door afschrikken, want de voordelen zijn de prijs zeker waard. Je kunt er altijd voor kiezen om met enkele stuks te beginnen en je collectie langaam uit te breiden als je alles in één keer kopen te duur vindt.

Gewone lampen versus spots

In onze normale lampen hebben wij gewone Philips Hue lampen, maar in de keuken hebben we Philips Hue Spots. We hadden daar sowieso geen lichtpunt, dus konden we de elektra vanuit een ander punt doortrekken. De spots kunnen we nu dus niet bedienen met een schakelaar, maar wel met onze stem of via de app van Philips Hue. Uiteraard zit er ook gewoon een afstandsbediening bij, maar ik vind via de app net zo gemakkelijk werken.

Philips Hue app

Voordelen van Philips Hue spots

Wat zijn dan die voordelen van Philips Hue spots? Het grote voordeel van de Philips Hue spots vind ik dat ze dimbaar zijn. Ik gebruik ze boven ons keukenblad. In de winter heb ik daar veel meer licht nodig tijdens het koken dan in de zomer, als het nog licht is buiten. Hoe fel ik de spots zet, dat wisselt dus per seizoen. Je kunt dit via de app heel eenvoudig regelen. Verder zijn Philips Hue lampen van over de hele wereld te bedienen. Wil je de lampen dus aan zetten als je niet thuis bent? Dat kan met 1 druk op de knop, zonder dat je daarvoor een tijdschakelaar hoeft in te stellen van te voren. Je moet dan wel een Philips Hue Bridge ertussen hebben, maar die hebben wij natuurlijk. Je ben een gadget-freak of niet he 😉

Kleuren en scenes

Afhankelijk van welke lampen je bestelt, kun je ook nog variëren met kleuren en tinten. Wij hebben zelf niet gekozen voor verschillende kleuren, maar het kan wel. Je hebt ze bijvoorbeeld ook met roze. Wij hebben boven de eettafel wel Philips Hue lampen waarbij je verschillende wit tinten kunt kiezen. Bijvoorbeeld ontspannen licht, helder licht, gedimpt licht, tropische schemering en nog veel meer scenes kunt je aanzetten. Je kunt je voorstellen dat je bij het spelen van een bordspel je ander soort licht aan zet dan wanneer je op eerste kerstdag met de hele familie aan tafel zit te eten. Met Philips Hue kan dat dus allemaal. Echt een aanrader!

Philips Hue spots

Vorig artikelCadeautips voor jongens van 10 jaar
Volgend artikelTop 10 leuke cadeaus voor de feestdagen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in