Snel en eenvoudig je eigen unieke geboortekaartje maken

In dit digitale tijdperk ontvang ik nauwelijks meer echte gedrukte geboortekaartjes. Dat is ook logisch: je kunt tegenwoordig met een paar drukken op de knop je eigen unieke geboortekaartje laten maken voor een redelijke prijs. Hoe leuk is het om je eigen ontwerp te uploaden en vertaald te zien in een kaartje voor het kindje dat bij jou op komst is? Wij hebben het zelf ook altijd zo gedaan en ik ben er nog steeds heel tevreden over.

Lees ook: Gribbeltje geboortekaartjes

Snel en eenvoudig je eigen unieke geboortekaartje maken

Een van de aanbieders om snel en eenvoudig je eigen unieke geboortekaartje te maken is Kaartje2go. Er zijn twee opties: of je kiest een geboortekaartje uit het assortiment dat zij aanbieden, of je upload je eigen afbeelding en gaat daarmee aan de slag. Als je kiest voor het assortiment dat zij bieden, zul je zeker verrast zijn over het grote aanbod leuke en originele kaartjes dat je ziet. Ik keek mijn ogen uit naar de bijzondere ontwerpen. Natuurlijk is het ook heel leuk om zelf aan de slag te gaan. Zeker als je een beetje handig bent met tekenen of ontwerpen op de computer. Je kunt dan immers echt iets maken dat niemand anders heeft en toch op een eenvoudige manier omzetten in een echt kaartje.

Andere gelegenheden

Natuurlijk is dit fijne proces niet alleen voorbehouden aan wie een geboortekaartje nodig heeft. Ook voor uitnodigingen, je kraamfeest, een verjaardag, kerstkaarten of andere thema’s kun je bij Kaartje2go op een snelle manier een superleuk kaartje tevoorschijn toveren met jouw eigen unieke idee of een foto van je kindje of jullie gezin. Je mag trouwens van elke bestelling gratis een proefdruk aanvragen, zodat je vooraf kunt zien of je kaartje zo is geworden als je had gehoopt.

Win!

Namens Kaartje2go mag ik een shoptegoed van maarliefst €100 weggeven! Daar kun je heel wat geboortekaartjes, verjaardagsuitnodigingen of kerstkaarten van laten drukken. Wat moet je doen om dit mooie bedrag shoptegoed te winnen? Laat ons via onderstaand formulier weten voor welke gelegenheid jij graag kaarten zou willen laten maken. Deze winactie loopt tot 14 november 2017.

  Winactie formulier

  Voor een snelle afhandeling vragen we je je adres in te vullen.
  Naam (verplicht)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (verplicht)

  Naam van de actie (verplicht)


  Jouw antwoord (verplicht)

  Hoe heb je ons gevonden?

  Wil je onze nieuwsbrief met extra kortingen en winacties ontvangen? (maximaal 2x per maand)

  JaNeeIk ontvang hem al

  Ik ga akkoord met de voorwaarden (verplicht).
  Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring (verplicht).

  Vorig artikelHeart Wood Challenge: de Flexa kleur van het jaar
  Volgend artikelTips om te kijken welke keukenstijl bij jou past
  Judith van Wijk
  Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in