Zò dekte ik de tafel met Pasen

paastafeelMet Pasen ontbijten wij uiteraard uitgebreid. Soms met familie, soms met alleen ons gezin (das inmiddels zo groot, dat er bijna niemand meer aan tafel bij pas ;-)). Daar hoort dan natuurlijk een leuk gedekte tafel bij.

Dit deed ik om de tafel in de sfeer van Pasen te dekken:

-ik legde gele placemats neer, van stof. Ooit gekocht bij Ikea. Ik  heb er maar 4, dus moet er nodig eens wat bijkopen. Nu legde ik ook nog een bruine placemat neer in het midden, bij gebrek aan geel dus.

-gisteren verfde ik uitgeblazen eieren met de kinderen, die legden we ter decoratie op tafel.

-bij de ah kocht ik van die glazen flesjes met vers sap. Deze bewaarde ik speciaal voor Kerstmis en Pasen. Met Kerst vulde ik ze met wijn, met Pasen deed ik er vers geperst sinaasappelsap in. Om deze kleine flesjes kun je mooie linten binden, ik koos er vandaag voor om er houten paaseitjes uit de paasboom omheen te hangen.

IMG_8095

Ikea heeft prachtige gele servetten. Deze legde ik naast de borden.

-bij de HEMA kocht ik van die kleine, donzige knijpkuikentjes. Deze deed ik met het knijpertje op ieder bord, wat vooral de kinderen erg leuk vonden!

-Fee moest natuurlijk ook op haar Paasbest aangekleed. Voor haar kocht ik dit leuke voorjaar-shirtje bij Melk of Puur!

IMG_8090

Vorig artikelWaarom het fijn is als de kraamtijd voorbij is
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #11
Judith van Wijk
Vrouw, 41, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here