Upsa hotpants

Waar is de tijd gebleven dat hotpants helemaal hip waren? Toegegeven, ik ga er na al die zwangerschappen, niet meer in lopen. De tijd van “strak in het velletje” is namelijk wel geweest hier. Jurkjes kunnen nog wel prima gelukkig. Maar dan heb je soms weer het probleem dat je jurk omhoog waait en je alsnog datgene showt wat je liever alleen thuis onder de douche aanschouwt. Upsa! is dè oplossing voor die onverwachte momenten! Voor alle oeps-momenten die je tegenkomt als je een jurk of rok aan hebt. Zoals bijvoorbeeld als je op de fiets zit en een windvlaag je jurk omhoog blaast. Of wanneer je met je kind iets te fanatiek aan het spelen bent en totaal vergeet dat je in een jurk rondloopt. De hotpant ziet er leuk uit en zit heerlijk. En als je een minirok of kort broekje draagt dan komen er heel burlesque twee geruite kantjes onderuit. De collectie bestaat uit hotpants met geruite kantjes (zwart met zwart/wit en melange grijs met rood/wit geruit kantje) en uit effen hotpants. Upsa! is gemaakt van hoogwaardig organisch katoen met als doel dat het lekker zit, er goed uitziet en kwaliteit behoudt. Het ontwerp is bedacht in Nederland en geproduceerd in Europa.

Namens Upsa mogen wij 3 setjes weggeven aan de lezers van Hip & Hot. Daar moet je natuurlijk wel wat voor doen. Wij horen graag van je wat jij de leukste Upsa! vindt! En in welke maat je deze zou willen ontvangen. Geef het allemaal weer door via dit formulier en wie weet hoef jij deze zomer niet meer op te passen wat je doet als je een jurk of rok draagt! Deze actie loopt tot 21 juni 2012.

Vorig artikelLittle Tulip goes stoer!
Volgend artikelHet Bonte Pakhuis
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in