Van Stokke Baby Set naar Stokke kinderstoel

fee in de stokke kinderstoel Het lijkt nog maar een week geleden dat ik de Stokke Steps Baby set in elkaar zette voor Fee. Zo kon ze lekker bij ons aan tafel zitten toen ze heel klein was. Baby’s hebben immers altijd rond etenstijd hun huiluurtje. Wat hebben we een plezier gehad van de stoel! Superhandig dat de Baby Set er zo afgeklikt kan worden om als wipstoel te gebruiken. Dit deden we vooral in de zomer veel. Dan zetten we Fee met wipstoel lekker op het terras in de schaduw.

Kleine meisjes worden groot. Hoe jammer ook, maar Fee is inmiddels 7 maanden en begonnen met bijvoeding. De Baby Set bleek nu minder handig. Ondanks dat ze er nog wel inpast, ligt ze teveel achterover. Hierdoor verslikt ze zich makkelijk. Afgelopen weekend was het dan ook tijd voor de volgende stap. De Stokke Steps heeft namelijk ook een “gewone” kinderstoel. Met een baby zitje. Het verbaast me hoe goed Fee er al in kan zitten!

Ze vond het zelf heel wat. Dat kun je wel zien aan dat glunderende koppie. Ze mag nu aan tafel zitten, en af en toe een hapje mee eten. Als je dat mag, ben je natuurlijk al best groot! Rijstwafel, avocado, mango, banaan, broodkorst, alles gaat er in. Fee is nog wel snel moe, na een minuut of 10 begint ze naar voren te hangen. Om dit te voorkomen stut ik soms wat met handdoeken aan weerskanten. Of ik haal haar er gewoon uit en zet haar in het wipstoeltje van de Stokke Steps. Dat hebben we nu ook nog staan. Al vindt ze dat niet altijd meer leuk, zoals je kunt zien 🙂

huilen wipstoel

Wij zijn dus nog steeds enthousiast over de Stokke Steps. We hebben wel 1 minpuntje gevonden. De poten. Die staan schuin en nemen daardoor veel ruimte in beslag. Ik struikel er regelmatig over. Verder is de kinderstoel heel fijn!

fee zit naar voren in kinderstoel

Vorig artikelZo houd je je kind ‘s avonds in bed
Volgend artikelEen koffertje met je geboortekaartje
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in