Veilig in bad met Grohe

GROHE_keyvisual_smallIk denk niet dat er heel veel kinderen zijn die kunnen zeggen dat ze een bad op hun slaapkamer hebben. Onze kinderen kunnen dat…

Dat komt zo: toen wij in dit nieuwbouw huis kwamen wonen, zat er geen bad in. Nu ben ik een echt bad-mens, vooral in de winter mag ik graag in bad gaan. Dan heb ik het altijd zo koud en vooral als ik ‘s avonds moe ben, zet ik na het avondeten de kraan aan en laat ik het bad vol lopen. Ik slaap ook makkelijker in na een bad.

In de badkamer was geen plek voor een bad, tenminste, niet als we daar niet ook in wilden douchen. Maar op zolder wel. Wisten wij veel dat we 4 kinderen zouden krijgen… We hadden toen alleen Sterre en 5 miskramen gehad, dus we rekenden nergens meer op. We besloten dus om het bad op zolder te laten maken. Toen Yuren geboren was, gingen wij ook op zolder slapen. Onze kamer was net een luxe hotelkamer, met dat bad zo. Ik vond het heerlijk: met de mengkraan werd het water perfect op temperatuur en kon ik er meteen in. Daarna zo van het warme bad mijn bed in ‘s avonds.

Interne verhuizing

Maar, met Fee op komst, wilde ik ineens terug naar beneden. Dat was om diverse redenen veel praktischer.  Dus op een ochtend verhuisden we de kinderen naar zolder en gingen wij terug naar de slaapkamer waar we ooit begonnen in dit huis. De kinderen hebben nu dus een luxe bad op hun slaapkamer. En das eigenlijk best handig: zo vanuit het warme bad hop je bed in. Slapen ze lekker van…

Uiteraard kozen wij destijds voor een Grohe mengkraan op het bad. Naast het mooie design, heeft dat nog veel meer voordelen.

De coole kraan

De Grohe Grohtherm 1000 New voor bad en douche is namelijk heel veilig door de cooltouch body en de safestop op de watertemperatuur. Naast veiligheid en comfort biedt de thermostaatkraan ook waterbesparende functies. Daar worden mama’s ook blij van.

Met de nieuwe Grohtherm 1000 kan je kindje zijn handjes nooit branden. De solide metalen body van de kraan wordt nooit te heet dankzij de 100% GROHE Cooltouch® technologie. Het hete water in de kraan wordt volledig omspoeld door een koudwater kanaal. Hierdoor blijft de buitenkant van de kraan koel.

Dus: veilig voor de kids, goed voor het milieu en prettig voor de portemonnee.

Hebben jullie thuis ook een mengkraan? Waarom wel of niet?

grohe-grohtherm-1000-new

 

Banner-gesponsord-product

Vorig artikel10 hippe zomerjurken in kleurtrend blauw
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #13
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in