Bedlampjes voor aan de muur

Ik ben best lang bezig geweest met mijn zoektocht naar de juiste bedlampjes. Dat was namelijk helemaal niet zo eenvoudig, want ik had het mezelf best een beetje lastig gemaakt met de kleuren. Het behang wat ik heb, van Ferm Living, is mintgroen met goud. Ik wilde dus graag lampjes waar dat goud in terug kwam.

Wensenlijst

Ik had nogal wat eisen. Het lampje moest in het stopcontact kunnen, er moesten 2 dezelfde van zijn, ik wilde alleen goud of hout, ze moesten voldoende licht geven om bij te lezen, ik wilde ze vanuit mijn bed uit kunnen doen en ze moesten natuurlijk passen bij de stijl van de slaapkamer. Ik heb eindeloos gegoogeld, zonder resultaat.

Bijna gevonden!

Op een bepaald moment had ik 2 heel geschikte lampjes gevonden, de ene was goud en de andere was wit met groen. Helaas was er van allebei de lampen nog maar eentje beschikbaar, dus dat werd ‘m niet. Ik baalde enorm! En ondertussen had ik dus nog steeds geen lampen. Nou ja, wel een lamp boven het bed en een lamp bij onze inloopkledingkast, maar nog steeds geen bedlampjes.

Wandlamp Galgje

Uiteindelijk kon ik slagen bij Directlampen.nl. Hier vond ik namelijk de houten wandlamp Galgje. Ze hadden er bovendien nog twee. Ik ben er heel tevreden mee. Ze geven mooi licht, zijn aan en uit te doen vanuit mijn bed en ze zijn heel decoratief.

 

Vorig artikelTips om duurzaam te wonen
Volgend artikelHet benigne fasciculatie syndroom
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in