Leuke kerstpakket ideeën

Leuke kerstpakket ideeën champagneDe herfst is nog maar net begonnen, stiekem tellen we alweer af naar de kerst. Ik zie soms ook al van die berichtjes voorbij komen met “nog zoveel dagen tot kerst”. Hoeveel het er precies zijn weet ik niet, maar volgens mij minder dan 90. Wil je het precies weten, dan kun je daar achter komen via deze website. Niet zo’n gek idee dus om je er vast een klein beetje op voor te bereiden. Bijvoorbeeld door vast wat cadeaus voor de kinderen in te slaan of door de kerstpakketten te regelen voor personeel en relaties. Het is toch altijd weer leuk om iets origineels aan te bieden vind ik. Het hoort er gewoon een beetje bij. In deze blog daarom kerstpakket ideeën voor de komende feestdagen!

Lees ook: Origineel, maak een adventsdoos voor een ander

Leuke kerstpakket ideeën

De goede dingen in het leven gaan toch vooral over eten en drinken, vind je niet? We verzamelen al genoeg, dus iets wat “op” gaat vind ik zelf altijd heel fijn. Bovendien is niks heerlijker dan lekker met vrienden thuis borrelen als het buiten koud en donker is. Een glaasje wijn verwarmt zelfs goed, kun je de verwarming weer een graadje lager zetten misschien? Kies je voor een leuk kerstpakket van Charles.nl dan zit je zeker goed. Zij bieden leuke kerstpakketten aan in verschillende thema’s. Voor ieder wat wils dus. Denk aan een eropuit-pakket, een pakket voor oudjaar, een tasty groen pakket, een tapaspakket, een wellness pakket, een alcoholvrij pakket, een borrel pakket, een geel pakket, duurzame pakketten en nog veel meer! Kijk vooral op de website om alle leuke thema’s te ontdekken.

leuke kerstpakket ideeën winter doeboek

Verschillende prijsklassen

Misschien heb je best een lastige tijd gehad met je bedrijf en is het budget wat lager dan anders? Geen probleem, deze kerstpakketten zijn er in verschillende groottes en voor diverse budgetten. Zo kun je het zo gek maken als je zelf wil. Of niet dus. Maar zelfs de wat kleinere pakketten zien er heel feestelijk uit. Deze leuke kerstpakket ideeën worden je gewoon in de schoot geworpen, je kan dus stoppen met zoeken en kijken welke je de leukste vindt voor jouw mensen. 

Leuke kerstpakket ideeën borrelplank

Hoe regel je het?

Oke, je hebt je idee, en nu? Bestellen natuurlijk! Je kunt de pakketten in de week voor kerst direct bij je personeel laten bezorgen, maar ik heb ook nog een ander leuk idee. Zorg dat je op tijd alle kerstpakketten in huis hebt en bezorg ze zelf. Dat maakt het wel zo persoonlijk. Als je een kind hebt, wil die misschien wel mee in een kerstman pak? Zo rijd je de omgeving rond en breng je alle pakketten persoonlijk langs. Wedden dat je personeel dit persoonlijke gebaar zal waarderen? Dat brengt een lach op ieders gezicht. 

groen pakket kerst

Geniet van de donkere dagen!

Ik hoop dat jullie genoeg leuke kerstpakket ideeën en tips hebben opgedaan. Rest mij niets anders dan iedereen een hele gezellige en waardevolle kerst toe te wensen. Thuis, en op het werk!

champagne pakket kerst

 

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #401
Volgend artikelVeilige kinder make-up
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in