Een verjaardagskalender met jouw eigen foto’s

Op mijn wc hangt een verjaardagskalender. Hebben jullie dat ook? Ik vind het reuze handig, want ik kom er elke dag wel een paar keer en dan kijk ik er even op. Als ik zie dat er binnenkort iemand jarig is, stuur ik een kaartje. Ik krijg vaak te horen dat ik zo attent ben, nou mensen, dat komt dus door de verjaardagskalender op mijn wc! Misschien ook wat voor jullie? Nu zag ik van de week dat ik aan een nieuwe verjaardagskalender toe ben, want er staan inmiddels een heleboel mensen op die dood zijn of die ik nooit meer spreek. En er missen ongeveer 50 kinderen die de afgelopen jaren in mijn omgeving zijn geboren. Tijd dus voor een nieuwe, en dat wordt een verjaardagskalender met eigen foto’s.

Instagram

Ik doe vooral mijn best op mijn instagram foto’s de laatste tijd. Soms vind ik dat een foto echt goed gelukt is. Toch doe ik vrij weinig met deze foto’s. Daarom heb ik zitten dubben wat ik daar nou mee zou kunnen doen. Tuurlijk kun je ze afdrukken, maar dan nog steeds staan ze in een boek waar je misschien maar eens in de 5 jaar in kijkt. Zonde!

Een verjaardagskalender met jouw eigen foto’s

Dat bracht me op het idee om de verjaardagskalender op mijn wc te vernieuwen en er eentje te maken met mijn eigen foto’s. Mijn instagramfoto’s wel te verstaan. Gedurende het hele jaar heb ik er een aantal gemaakt: in de herfst, de winter, de zomer en de lente. Die kan ik goed gebruiken in de verschillende maanden. In december kan ik foto’s met kerst en sinterklaas gebruiken en zo heb ik al 12 prachtige foto’s geselecteerd voor de kalender. Je kunt verjaardagskalenders met eigen foto’s eenvoudig online laten maken, en dan heb ik straks weer en pareltje in de wc hangen. Misschien ga ik dit zelfs wel ieder jaar doen.

 

Ansichtkaarten

Wat trouwens ook leuk is om te doen met je instagramfoto’s is om ze als ansichtkaarten te laten afdrukken. Bijvoorbeeld een mooie vakantiefoto die je wil rondsturen, een uitnodiging voor een feestje of een kaart die je zomaar rondstuurt naar een vriendin. Ik houd wel van die persoonlijke touch. Ik vind het zelf ook altijd leuk om een kaart van een eigen foto te ontvangen.

Wat doe jij met je instagram foto’s?

Heb jij nog een leuk idee wat je kunt doen met je instagram foto’s? Laat je tips achter bij de reacties, want ik wil graag nog meer inspiratie krijgen. Ik maak immers zoveel foto’s waar ik niks mee doe!

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #163
Volgend artikelZo kun je extra inkomsten genereren
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in