Villa Kaatje

Bij Villa Kaatje kun je terecht voor leuke, stoere en lieve producten van o.a. Stephen Joseph. Wat een leuk merk zeg, ik moet heel eerlijk zeggen dat ik het nog helemaal niet kende. Dat is eigenlijk best jammer, want ze hebben zoveel mooie producten. Het aanbod is groot, van tassen tot slaapzakjes van fotolijstjes tot drinkbekers. Wat ik zelf zo mooi vind, zijn de kleuren die gebruikt worden. Lekker fel en vrolijk. Bij Villa Kaatje kun je sinds kort ook hele hippe zonnebrilletjes kopen voor kinderen. Ze zijn verkrijgbaar in vijf verschillende designs en ik weet zeker dat je kindje zo’n bril echt super cool vind. Koop er nog een zonnehoedje bij en het ziet er geweldig uit. Op dit moment heb je misschien wat meer aan de paraplu’s maar het scheelt dat die er ook prachtig uitzien. Je moet zeker even een kijkje gaan nemen bij Villa Kaatje, want je wordt gewoon helemaal vrolijk van al die mooie kleuren.

Namens Villa Kaatje mogen we twee van die leuke zonnebrilletjes weggeven. Eentje voor een meisje en eentje voor een jongen. Wat moet je daar voor doen? Geef via dit formulier antwoord op de volgende vraag: Hoe hoog is de UV beschermingsfactor in de Stephen Joseph kinderzonnebrillen? Zet je er ook even bij of je een jongens of meisjes variant wilt winnen? Deze actie loopt tot 5 mei 2012.

Vorig artikelBuggUp & FlexiBath
Volgend artikelPUCK Unlimited
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in