Vind de perfecte trouwjurk online

Dit jaar ben ik 12 jaar getrouwd. Twaalf jaar alweer! Wat vliegt de tijd. Ik kan me onze trouwdag nog goed herinneren. Het was een prachtige dag, met heel mooi weer. Daar hoop je natuurlijk op als je gaat trouwen in juli, maar we weten allemaal dat je in Nederland nooit weet of het ook echt zo zal zijn. De voorbereidingen van zo’n trouwdag zijn natuurlijk heel leuk. Dat begint al met het uitzoeken van dè jurk. Tegenwoordig vind je de perfecte trouwjurk gewoon online.

Trouwjurken passen

Ik weet het nog wel, dat ik bij zo’n winkel vol trouwjurken stond en zo’n mevrouw wildenthousiast van alles uit te kast trok wat ik helemaal niks vond. En dan die prijzen! De ene jurk was nog duurder dan de andere. Ik sloeg er stijl van achterover. Ik ben sowieso iemand die het liefst alleen winkelt, zonder de mening van anderen. Daarom past online winkelen ook zo goed bij mij. Gewoon lekker thuis van achter de computer een beetje rondkijken en zelf beslissen wat het wordt.

Vind de perfecte trouwjurk online

Tegenwoordig kan dat dus ook met bruidsmode. Lekker vanachter je computer de meest prachtige trouwjurken bekijken en ook meteen een indicatie weten van de prijs. Je maakt een top 3 van mooie jurken en daarna een pasafspraak. Dat kan trouwens ook samen met je echtgenoot to be. Als je niet wil dat jullie elkaar die dag zien, maar wel samen de jurken en het pak willen passen, dan kun je dat doorgeven en houden ze daar rekening mee. Ideaal! Tijdens een pasafspraak wordt de jurk en het pak helemaal op maat gemaakt en zorgen ze dat jouw jurk ruim van te voren helemaal klaar is.

Vorig artikelZo kom je van je neusdruppel verslaving af!
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #163
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in