Zo staat je zwembad in een handomdraai

Sinds wij een tuin hebben, is het mini Jip & Janneke zwembadje exit en is er een opblaasbaar zwembad van formaat voor in de plek gekomen. Met kleine Fee nu en dan nog wel wat spannend, zo’n groot bad, maar de groten vinden het geweldig. Hier kun je tenminste echt in zwemmen! Ze spelen er volop mee, maar wat een crime is het om dat ding op te pompen zeg. Echt niet te doen.

Zo staat je zwembad in een handomdraai

Opblazen is niet te doen, maar ook met oppompen ben je een aardige poos bezig. Tot ik van een buurman de tip kreeg om eens aan een compressor te denken. Heel eerlijk? Ik had echt geen idee wat het was. Dus ik heb het even opgezocht. Ze bestaan in verschillende grootten en prijsklassen, dus je kunt het zo gek maken als je wilt. En toegegeven, het is reuze handig om je zwembad in een handomdraai op te blazen met zo’n ding.

Handige doeleinden van een compressor

Zoals gezegd kun je dus je opblaasbare zwembad opblazen met een compressor, maar ook je luchtbed als je op de camping bent, je banden, je opblaasbare rookworst van de Hema en nog veel meer opblaasartikelen. Dat gaat lekker snel en eenvoudig.

Waar moet je op letten bij de aanschaf?

Zoals gezegd zijn er heel veel verschillende compressors te koop. Wat voor jou het beste is, kun je alleen zelf beslissen. Sommige compressors kun je aansluiten op het lichtnet, maar er zijn er ook die alleen werken op de 12V aansluiting van de auto of de motor. Dat is handig als je op vakantie bent, maar misschien minder handig als je het zwembadje in je achtertuin wilt oppompen. Verder is het belangrijk om de juiste ventielen te hebben en uiteraard is de prijs ook een factor om rekening mee te houden.

Nooit meer buiten adem

Met een compressor hoef je dus niet meer bang te zijn dat je buiten adem bent van het blazen. Ook is het urenlang pompen met een hand-of voetpomp verleden tijd. Je hebt al een compressor vanaf €45. Een relatief goedkope en vooral goede investering dus, voor iedereen die regelmatig iets staat op te pompen!

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #126
Volgend artikelEen positieve ervaring met de Hello Fresh box
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in