By KaRo

Ooit regelde ik voor het vrijgezellenfeestje van mijn beste vriendin een sieraden workshop. Nooit geweten dat het maken van sieraden zo therapeutisch kon zijn. Het was af en toe muisstil aan tafel, terwijl we toch met een aardige club waren. En het resultaat was bij iedereen super, helemaal afgestemd qua outfit en kleur. Ik kreeg de smaak te pakken en kocht zelf ook wat fröbelsetjes om thuis mee aan de slag te gaan. Daarna raakte het een tijdje in de vergetelheid, tot ik werd wakker geschud door de webshop By KaRo. Zij verkopen een breed assortiment aan kralen, bedels en meer. Allemaal heel origineel en geschikt om zelf aan de slag te gaan. Daarnaast kun je er ook boeken kopen over het maken van sieraden en zijn er zelfmaakpakketjes voor degene die helemaal zelf nog een beetje spannend vindt.

By KaRo geeft een waardebon van 15 euro weg wanneer je deze vraag juist beantwoordt en uitgeloot wordt als winnaar: hoeveel artikelen uit het assortiment van By KaRo vind je terug op de homepagina? Je antwoord geef je door via dit formulier. Deze actie loopt tot 26 juni 2012.

Vorig artikelMyllymuksut
Volgend artikelVrolijk je telefoon in een oogwenk op
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in