Waarom deze milieuvriendelijke Amazona verf een topper is

Het kostte me enige overredingskracht, maar uiteindelijk ging Maik akkoord met een roze muur. Daarvoor had hij maanden geroepen dat hij echt niet naar een roze muur ging zitten kijken. Tot ik met de milieuvriendelijke krijtverf van Amazona aan kwam zetten. Die kleur roze vond hij gelukkig subtiel genoeg om er ja tegen te zeggen. Dus nu hebben wij een roze muur. En ik ben er hartstikke blij mee! Waarom deze milieuvriendelijke Amazona verf een topper is? Dat leg ik hieronder uit.

Roze is hip

Roze is al tijden hip. Bovendien blijf ik natuurlijk een meisje. Meisjes houden van roze. Zo simpel is het. We hebben trouwens niet alleen roze hoor. De accessoires zijn naast roze ook andere pastelkleuren, zoals pastelgroen, lichtblauw, wit en lichtgeel. Iedereen die binnenkomt vindt de kleur supermooi. Het is echt heel licht roze, maar ook niet te zoetig. De kleur heet trouwens Rose. Er is ook een felle kleur roze, met de naam Marrakesh, maar dat vonden we allebei wat te heftig. Al kan ik me op zich voorstellen dat het ook ontzettend gaaf kan zijn, een klein muurtje lekker knal!

Waarom deze milieuvriendelijke Amazona verf een topper is

De reden dat ik, los van de kleur, zo enthousiast ben over de Amazona krijtverf, komt omdat het ‘t enige 100% ecologische krijtverfmerk in Nederland is. Amazona krijtverf is namelijk volledig biologisch afbreekbaar. Dat voel je en ruik je ook. De verf stinkt niet, je kunt er absoluut direct weer in slapen bijvoorbeeld.

Levendige kleuren

Doordat de krijtverf alleen natuurlijke kleurpigmenten bevat, ontstaan levendige kleuren. Een muur die behandeld is met Amazona verf is daardoor altijd anders. De teint verandert met de lichtinval. Dat zie ik ook echt hier in huis, soms is de muur heel licht en soms is de muur juist wat donkerder. Dat geeft een bijzonder effect. Je kunt dat ook goed zien op de foto’s trouwens. De muur ziet er met elke lichtval net weer even anders uit.

Twintig kleuren

Wie denkt dat deze verf duurder is dan andere verfsoorten heeft het mis. Het kost niets extra’s als je kiest voor deze 100% milieuvriendelijke verf, het is net zo duur als andere A-merken. Er zijn op dit moment 20 verschillende kleuren, waarvan wij dus de kleur Rose kozen. Mogelijk ga ik nog een emmer kopen, want ik vind het geel (Citron) ook prachtig (voor in de gang) en de groenteint Evergreen is wellicht wel iets voor de slaapkamer.

Welke kleur vind jij het mooist? Je koopt deze verf in de webwinkel van Amazona.

Vorig artikelWaarom je niet bang hoeft te zijn om je ogen te laseren
Volgend artikelMet Glamping4all vind jij kamperen ook leuk!
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in