Waarom Pavarotti Kijkduin zo leuk is!

juut virgin mojito pavarottiVorige week maandag was ik bij Pavarotti Kijkduin. Nu ken ik Pavarotti al wel, in Delft zit ie ook en we hebben er al een paar keer gegeten en ook al vaak ijs gehaald. Maar de vestiging in Kijkduin kende ik nog niet, terwijl deze dus precies 1 jaar bestaat. Ik was uitgenodigd om dit te komen vieren en ik vond het echt een verrassing. In deze blog ga ik vertellen waarom Pavarotti Kijkduin zo leuk is! Lees gauw verder…

Lees ook: Vakantie in de Italiaans Prosecco streek

Waarom Pavarotti Kijkduin zo leuk is!

Ten eerste is Pavarotti Kijkduin enorm leuk omdat ze een zoutwater aquarium in het midden van de zaak hebben. In dit aquarium zitten allerlei leuke visjes. Je kunt een tafel boeken naast het aquarium. Een enorme aanrader met kinderen, die de hele avond visjes kunnen kijken. Neem eventueel een schetsboek en kleurtjes mee en laat ze de visjes natekenen. Extra leuk is het dat er twee heuse zwartpunt haaien in het aquarium zwemmen! Voor je gaat zeggen dat dit zielig is: deze komen uit de Zoo van Antwerpen en moesten daar weg, dus juist fijn dat ze hier een plekje kregen. Volgend jaar gaan ze naar een groter bassin en krijgt dit aquarium weer nieuwe baby’s van een plek die er vanaf moet. De eigenaar van Pavarotti is namelijk een echte dierenvriend en heeft dierenwelzijn dus hoog in ‘t vaandel. 

zoutwater aquarium pavarotti

Karaoke bij Pavarotti

De tweede reden waarom Pavarotti Kijkduin zo leuk is, is omdat ze Karaoke kamers hebben. In verschillende thema’s. Ik moet eerlijk bekennen dat ik eerst dacht: uhh Karaoke? Das niks voor mij. Maar toen we eenmaal bezig waren, vond ik het eigenlijk best leuk. De sfeer zit er meteen in. Zeker als je met een groep vrienden bent of als gezin met pubers is het heel leuk om voorafgaand aan het eten een uurtje zo’n kamer te boeken. 

Karaoke pavarotti

Cocktails & Mocktails

De derde reden zijn de overheerlijke cocktails en cocktails. Ik was zelf met de auto dus ben voor een virgin Mojito gegaan, die ontzettend lekker was. Niet zo zoet en enorm dorstlessend, heerlijk met dit warme weer! Van mijn collega-bloggers die wel een versie met alcohol namen, begreep ik dat die ook erg goed smaakten. Aanrader dus!

Pavarotti dolce

Heerlijke antipasti

Toen wij klaar waren met de karaoke stonden er geweldig lekkere Italiaanse bites voor ons klaar. Bruscetta, olijven, allerlei soorten vleeswaren en natuurlijk werd dit vergezeld door een prima wijntje. Het smaakte echt super na een uur zingen! Reden nummer 4 is dus ook zeker de moeite waard, ook als je alleen wil borrelen kun je dus prima terecht bij Pavarotti Kijkduin. 

borrelplank pavarotti kijkduin

Vlees & Vis

Reden nummer vijf is een toevoeging kaart. Voorheen had Pavarotti geen vlees en vis gerechten, maar inmiddels serveren ze dus ook een heerlijk visje als je dat wenst. Ik had de zeebaars, die erg lekker was (wel nèt iets te lang gebakken, gratis tip voor de kok), mijn tafelgenoten hadden de gamba’s en de zalm en ook zij waren er erg over te spreken. Wat ik zelf heel fijn vond was dat er ook echt veel verse groenten bij zaten. Bij de meeste Italianen is dat namelijk niet zo, maar hier dus wel. Lekker gegeten dus.

zeebaars pavarotti kijkduin

Waarom Pavarotti Kijkduin zo leuk is!

Superlekker ijs!

Tot slot is er nog een reden waarom Pavarotti Kijkduin zo leuk is: het ijs! Boven zit de ijssalon Pavarotti Dolce en daar kun je na het eten een overheerlijk ijsje eten. Wist je dat ze zelf prijzen hebben gewonnen met hun ijs? Ik had de specialiteit en dat was echt heel erg lekker. Ik kan niet uitleggen hoe het smaakte, dat moet je echt zelf gaan proeven. Tip: zorg dat je rond zonsondergang aan het ijs toe bent, dan krijg je de ondergaande zon er gratis bij. 

Waarom Pavarotti Kijkduin zo leuk is ijs

Vorig artikelDe leukste sieraden trends van 2023: een glansrijke toekomst
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #439
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in