Foto weekoverzicht Judith #439

vaderdag 2023Deze week was eigenlijk bizar druk. Ik had amper tijd om te sporten, ‘s morgens begon het werk al vroeg en ‘s middags was het veel te heet om te gaan hardlopen. ‘s Avonds trouwens ook nog. Verder ben ik nog steeds aan het hoesten, ruim 3 weken nu al, heel irritant dat het zo lang duurt. Het weekend was fijn, met wat meer rust en een heleboel gezelligheid met vaderdag enzo. Komende week wordt ook weer druk, met werk en daarna ga ik nog een paar dagen op reis. 

Lees ook: Foto weekoverzicht Judith #438

Maandag

Het was vergaderdag op mijn werk, dus ik was al vroeg op kantoor. Na de vergadering had ik een overleg en daarna moest ik weer een werkgroep in over de verhuizing die met mijn werk gepland staat. Wel leuk om de ontwerpen van de architect te zien, het wordt volgens mij best wel mooi. Hierna had ik nog een overleg en toen was het alweer bijna 4 uur. Ik ben naar huis gegaan, waar ik nog heel even wat mail heb weggewerkt en toen reed ik naar het strand, waar ik was uitgenodigd bij Pavarotti Kijkduin. Deze zaak bestaat 1 jaar en daarom was er een klein feestje voor een groep bloggers. We mochten eerst in de Karaoke kamers gaan zingen. Daar was ik even niet op voorbereid, maar oke, ik deed met mijn valse stem toch even mee (er zijn beelden van, ik hoop vurig dat ze niet online komen!). Daarna mochten we naast het aquarium met de haaien aanschuiven (deze haaien zijn als baby vanuit de Antwerpse Zoo gekomen, omdat ze daar over waren, over een jaar gaan ze door naar een grote bassin en krijgt Pavarotti weer nieuwe baby’s om te verzorgen). Ik heb een lekkere zeebaars gegeten en we sloten af met een heerlijk ijsje!

 

Dinsdag

Een superdrukke dag met afspraken. De afronding van het schooljaar is altijd hectisch bij mijn baan, veel dingen die “nog even moeten” bij scholen, terwijl dat niet altijd meer lukt. Ik had niet eens tijd om te lunchen en ik had daardoor ook best een gejaagd gevoel aan het einde van de dag. Om 18.00 uur was ik eigenlijk nog steeds niet klaar, maar ik moest wel gaan koken. Wat dat betreft begin ik nu wel reikhalzend uit te kijken naar de zomervakantie hoor. Even rust aan mijn hoofd. Wel zo fijn na al die drukke weken. Maik had trouwens hetzelfde op zijn werk, dus deze dagen doen we weinig anders dan werken, voor de kinderen zorgen en slapen. We zijn allebei bekaf ‘s avonds. 

zusjes juni 2023

Woensdag

De woensdag was wat rustiger dan de rest van de week. Ik had in de ochtend een gesprek en twee overleggen met ouders op een school. Daarna ben ik naar huis gereden om achter de laptop te werken. Dat was echt heel fijn, want die administratie, daar kom ik amper aan toe. Rond lunchtijd heb ik beneden met Maik en alle kinderen behalve Sterre gegeten en toen ook nog even buiten gezeten. De zoon van mijn broer zat op zijn examenuitslag te wachten dus ik was ook benieuwd of hij geslaagd was. En dat was gelukkig zo! Ook in mijn vriendenkring waren er veel kinderen die examen deden en de uitslag kregen. Ik heb gelukkig van niemand gehoord dat er eentje gezakt was, heel fijn dus. Wij moeten hier nog even wachten, want Sterre moet nog twee jaar. Wel zit ze middenin haar toetsweek, waar ze stress van heeft. Yuren heeft ook toetsweek en totaal geen stress 🙂 Hij leert amper en denkt dat ie toch alles wel haalt. Wat waarschijnlijk ook zo is. Om die reden hebben we dit jaar nog wel overwogen om hem toch te laten overstappen naar de HAVO. Ik weet ook zeker dat hij het op zich zou kunnen, maar ik vrees dat hij daar ook niks gaat doen en dan dus slechte cijfers gaat halen. Dus kan hij het eigenlijk toch niet zeg maar. Vandaar dat we besloten hebben dat hij maar gewoon lekker eitjes moet gaan verkopen en verder op deze school zijn diploma haalt zonder iets te doen 😉 Ieder kind zijn eigen pad he. 

feetje juni 2023

Donderdag

In de ochtend had ik een klein uurtje over, zodat ik even naar de sportschool kon. Thuis was het een rotzooi, waardoor ik na thuiskomst boven ben gaan zitten voor een paar online meetings en administratie. Sowieso zitten er de hele tijd pubers beneden, die hebben dan hun toets nog niet of net gehad enzo. Beetje rommelig dus. ‘s Middags was het weer pianoles. Lenthe was te moe voor rolschaatsles, dus die sloegen we over. Maik ging met Yuren zijn verse eitjes rondbrengen. Daardoor moest ik ook die avond met Lenthe naar pianoles. Ook weer een drukke dag dus met veel verplichtingen. Later op de avond deden we nog een nieuw spelletje, The Number. Best leuk!

bolderkar met eitjesspel the number

 

 

 

 

 

 

Vrijdag

Vrijdag was eindelijk wat rustiger. Ik had bewust niks van werk gepland, want ik had echt behoefte aan rust. Nadat ik de hele benedenverdieping had schoongemaakt, ging ik even koffiedrinken bij de buurvrouw. Die had ik ook al in geen weken meer gesproken door alle drukte. Daarna heb ik even wat gelezen en toen was het alweer tijd om Fee van school te halen. Zij wilde graag iets met mij knutselen, dus na de lunch gingen we aan de slag met het maken van een papieren slang. Had ze zelf verzonnen trouwens. Toen Lenthe thuis kwam gingen de meisjes samen spelen en kon ik nog even in de tuin gaan zitten. Wel onder de parasol, want ik vond het echt te heet. Maik had een feestje op zijn werk dat tot heel laat duurde, dus ik deed de avondspits en ging daarna in bed liggen lezen in het Rosie Resultaat

lezen juni 2023uitzicht bed fee jun 2023

 

 

 

 

 

 

Zaterdag

Uiteraard ging ik, net als anders op zaterdag, zwemmen. Daarna was ik best wel moe, maar lang uitrusten kon niet, want Maik had een date georganiseerd voor mij. Ik had geen idee wat we gingen doen. We moesten lopend naar Delft en ik dacht eerst dat we een ijsje gingen eten, want we liepen naar de Lelie. Maar eenmaal binnen begreep ik het: we gingen een bonbon workshop doen! Dat was heel erg leuk. Na afloop kregen we enorm veel  bonbons en chocolaatjes mee die we zelf hadden gemaakt. In de avond hebben we gebarbecued. De kinderen wilden nog zeevonk gaan kijken, maar ik was er echt te moe voor en zag het niet meer zitten. 

bonbon workshop de lelieschoongemaakt juni 2023

 

 

 

 

 

 

Zondag

Vaderdag! Ik had geregeld dat we bij Bistro Le Petit Chef gingen ontbijten. Lekker buiten op het terras vanwege het mooie weer. Natuurlijk hadden we cadeaus voor Maik mee, de meisjes hadden zelf ook nog wat dingen geknutseld. Na het ontbijtje ging Sterre naar haar werk voor een training en reden wij naar Maiks vader om een vaderdagcadeautje te brengen. Hierna reden we naar het strand. We gingen naar Hoek van Holland. Het was steeds bewolkt geweest, maar toen we aankwamen scheen opeens de zon en was het warmer dan verwacht. Er werd gevliegerd, gebadmintond en er werden zeediertjes gezocht door de kinderen. Ik maakte vooral veel foto’s en had een paar lucky shots met de meeuwen, waarvan er eentje net een visje vond. We aten bij Uluwatu beachclub en gingen rond 7 uur terug naar huis ivm de Formule 1. Maik ging tijdens de race nog appeltaart bakken, want na vaderdag is hij morgen ook nog jarig! Is bijna ieder jaar rond vaderdag en altijd ingewikkeld om dan zoveel cadeautjes te moeten bedenken 2 dagen achter elkaar. 

Blogtips voor deze week:

Vaderdag 2023 petit chefvliegeren juni 2023meeuw vis 2023

Vorig artikelWaarom Pavarotti Kijkduin zo leuk is!
Volgend artikelZo ontwerp je een hippe keuken voor jouw nieuwe woning
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in