Webwinkel Schattige Babykleertjes tot maat 146

Hoewel de naam anders doet vermoeden, verkopen ze bij de webwinkel Schattige Babykleertjes ook kleding voor kinderen. Dat kwam goed uit, want de kast van Lenthe puilde nog niet genoeg uit. Nee, serieus, zij heeft een andere smaak dan Sterre en ook een ander lijf. Ik kan dus niet alles doorschuiven. Dus af en toe heeft wel wel wat nieuwe dingen nodig.

Lees ook: All Gems, duurzame kinderkleding van biokatoen

Webwinkel Schattige Babykleertjes

Zoals jullie weten koop ik kleding graag online. Het handigste is als dat kan op een site waar je goed kunt zoeken. Ik vind er niks aan als ik me eerst door allerlei virtuele kledingstukken moet worstelen om tenslotte te vinden waar ik naar op zoek was. Bij de webwinkel Schattige Babykleertjes is er een handig zoeksysteem. Zo kun je aan de linkerkant van de website filters toepassen. Zo kon ik bijvoorbeeld snel zoeken op maat 128, meisje, winter 2018, jas. Ik kan je verstellen: dat is heel handig als je 4 kinderen hebt! Dan moet je immers steeds in verschillende maten zoeken en we zijn allemaal druk, dus dat moet goed werken.

Nieuwe seizoen

Voor het nieuwe seizoen druppelen de collecties al binnen. Tijd om de kasten dus uit te mesten en te kijken wat iedereen nog wel en niet past. Dan maak ik daarna meteen de balans op door te kijken wat er nog nodig is per kind en in welke maat. Het is immers nog vroeg in het seizoen, dus ik koop meestal een maatje groter, zodat ze de hele zomer nog door kunnen met de zomerkleding. Ik wacht het liefst niet te lang, want dan zijn alle leuke dingen alweer uitverkocht.

Sale

Als ik dan toch aan het shoppen ben, dan kijk ik ook altijd even of ik in de sale nog wat moois kan scoren. Ik kies dan een maat groter, dus Lenthe heeft bijvoorbeeld nu maat 128, maar dan kijk ik bij de kleding maat 134. Dan kan het nu nog in de kast, maar past ze dat volgend seizoen wel. Bij de webwinkel Schattige Babykleertjes kun je dus terecht voor zowel babytjes (die heb ik helaas niet meer) als grotere kinderen.

Merken

Bij Schattige Babykleertjes verkopen ze een heleboel leuke en bekende merken, zoals Quapi, Imps & Elfs, Name it, Noppies, Bampidano, Le Chic, Dirkje, Koko Noko en Jollein. Naast babykleding en kinderkleding verkopen ze ook babyspullen van merken als Lodger bijvoorbeeld.

Vorig artikelEen warme handdoek na het douchen
Volgend artikelKruistocht in Spijkerbroek: het boek en de musical
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in