Tandendoosje

We kennen ze allemaal wel, de tandendoosjes. Populaire cadeaus voor een kraamvisite. Je hebt ze in allerlei soorten en maten en er zitten best heel leuke bij. Maar uiteindelijk is het allemaal een beetje meer van hetzelfde. Dacht ik. Tot ik de tandendoosjes van Lumage vond. Die zijn namelijk echt anders dan anders. Het is een plastic doosje met daarin een speciale pasta die jarenlang zacht blijft. In die pasta kun je de tandjes drukken en deze corresponderen met de plek van het echte gebit. In het midden is er ruimte om een foto van je kind en een haarlokje te stoppen. De tandjes worden beschermd door een doorzichtig deksel. Als het doosje vol is, kun je het rechtop zetten of aan de wand bevestigen.

De lezers van Hip & Hot kunnen zo’n tandendoosje winnen! Beantwoord hiervoor de volgende vraag: in welke kleuren is de First Teeth Box beschikbaar? Mail je antwoord via dit formulier. Deze actie loopt tot 1 mei 2009.

Deze actie is afgelopen, de winnaars zijn Josine Wilms uit Amstelveen, Maaike Heemstra uit Alkmaar en Marjon Tange uit Dinteloord.

tandendoosje

Vorig artikelAppeltjes & Peren
Volgend artikelTrendyspeelgoed
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in