Wie wat waar op Instagram: @Danielle_mila

danielle_mila1Precies 2 jaar op Instagram is natuurlijk reden voor een feestje. Kijkend naar haar foto’s lijkt het alsof @Danielle_mila al 2 jaar een feestje viert. De kleurrijke foto’s maken je meteen vrolijk. Allemaal gemaakt in haar eigen vrolijke huis!

Wanneer en waarom ben je begonnen met Instagram?

Ik ben in januari 2014 met Instagram begonnen. Ik ben ermee begonnen, omdat vriendin @Antoinettetep  (ook een aanrader om te volgen trouwens!) het me voorlegde.

Welke foto die je zelfgemaakt hebt vind je het mooiste?

De foto waarbij ik een bosje bloemen vasthoud vind ik erg mooi. Het is tevens mijn profielfoto . Ik vind de kleuren fijn en het laat een klein beetje zien van wat voor type ik ben.

Danielle_mila2

Achter welke 2 foto’s schuilt het mooiste, leukste, grappigste of verdrietigste verhaal?

Instagram is voor mij geen uitlaatklep. Ik heb niet de behoefte om alles te delen, het is en blijft social media. Maar de foto van deze lucht die ik plaatste toen we mijn vader naar het ziekenhuis hadden gebracht, de dag voor een zware operatie en periode, waar hij nog steeds van herstellende is doet veel met me. Als ik de foto zie weet ik gelijk weer wanneer het was en wat voor gevoel het bij me losmaakte.

Dat geldt overigens voor mijn hele feed. Het is een persoonlijk dagboek, waarbij ik bij het zien van de meeste foto’s meteen weer het moment en het gevoel weet terug te halen.

Danielle_mila3

De foto met Dushi de poes vind ik heel vertederend, hoe ze ligt op het kleedje !

Welke Instagrammers volg je zelf heel graag en waarom?

Mijn favorieten zijn @Zilverblauw en @Missjettle. Beiden zijn enorm inspirerend!

Ik vind het ook heel leuk om te zien hoe Missjettle aan het veranderen is in haar interieur. Er komt steeds meer kleur in haar huis en minder zwart.

De vraag van degene voor je, @Jacolinevdm: wat is het leukste dat Instagram je heeft gebracht?

Zonder twijfel de leuke contacten met sommige mensen. Elkaar post of pakketjes sturen met verjaardagen of kerst. Dat maakt Instagram voor mij bijzonder!

Wat zou jij aan de volgende Instagrammer willen vragen?

Laat je je makkelijk beïnvloeden met zoveel inspiratie op Instagram?

danielle_mila 4

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here