Wie wat waar op Instagram: @Danielle_mila

danielle_mila1Precies 2 jaar op Instagram is natuurlijk reden voor een feestje. Kijkend naar haar foto’s lijkt het alsof @Danielle_mila al 2 jaar een feestje viert. De kleurrijke foto’s maken je meteen vrolijk. Allemaal gemaakt in haar eigen vrolijke huis!

Wanneer en waarom ben je begonnen met Instagram?

Ik ben in januari 2014 met Instagram begonnen. Ik ben ermee begonnen, omdat vriendin @Antoinettetep  (ook een aanrader om te volgen trouwens!) het me voorlegde.

Welke foto die je zelfgemaakt hebt vind je het mooiste?

De foto waarbij ik een bosje bloemen vasthoud vind ik erg mooi. Het is tevens mijn profielfoto . Ik vind de kleuren fijn en het laat een klein beetje zien van wat voor type ik ben.

Danielle_mila2

Achter welke 2 foto’s schuilt het mooiste, leukste, grappigste of verdrietigste verhaal?

Instagram is voor mij geen uitlaatklep. Ik heb niet de behoefte om alles te delen, het is en blijft social media. Maar de foto van deze lucht die ik plaatste toen we mijn vader naar het ziekenhuis hadden gebracht, de dag voor een zware operatie en periode, waar hij nog steeds van herstellende is doet veel met me. Als ik de foto zie weet ik gelijk weer wanneer het was en wat voor gevoel het bij me losmaakte.

Dat geldt overigens voor mijn hele feed. Het is een persoonlijk dagboek, waarbij ik bij het zien van de meeste foto’s meteen weer het moment en het gevoel weet terug te halen.

Danielle_mila3

De foto met Dushi de poes vind ik heel vertederend, hoe ze ligt op het kleedje !

Welke Instagrammers volg je zelf heel graag en waarom?

Mijn favorieten zijn @Zilverblauw en @Missjettle. Beiden zijn enorm inspirerend!

Ik vind het ook heel leuk om te zien hoe Missjettle aan het veranderen is in haar interieur. Er komt steeds meer kleur in haar huis en minder zwart.

De vraag van degene voor je, @Jacolinevdm: wat is het leukste dat Instagram je heeft gebracht?

Zonder twijfel de leuke contacten met sommige mensen. Elkaar post of pakketjes sturen met verjaardagen of kerst. Dat maakt Instagram voor mij bijzonder!

Wat zou jij aan de volgende Instagrammer willen vragen?

Laat je je makkelijk beïnvloeden met zoveel inspiratie op Instagram?

danielle_mila 4

Vorig artikelTrondheim: een heerlijke stad, óók met kinderen
Volgend artikelJe weet dat je een lastige eter hebt als…
Joyce Valkenburg
Joyce Valkenburg ontdekte het bloggen een paar jaar geleden. Het begon als een soort fotoboek voor haar zelf en voor later voor haar 3 kinderen. Het bloggen in combinatie met social media vond ze zo leuk dat ze bij Hip & Hot de plek vond om deze 2 dingen te combineren. Op Twitter, Pinterest en Instagram is ze te vinden op de naam @zjojes. Haar blog heet De Wondere Wereld Van Klein Grut.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in