Wil jij er ook goed uitzien? Hier de beste tips voor een stylish outfit.

gele wikkelrokNet als “hip” is ook “stylish” een modewoord. Iedereen moet er tegenwoordig stylish uit zien. Maar wat betekent stylish eigelijk? Stylish is een synoniem voor “elegant”. Andere woorden zijn ook wel: stijlvol, modieus, deftig, chic. En tja, wat dat dan precies is, dat is ook weer lastig uit te leggen. Vaak is het een beetje persoonlijk. Wat voor de één chic is, vindt de ander misschien wel heel gewoon. In deze blog ga ik dan ook uit van mijn eigen interpretatie van het begrip “stylish”. Wil jij er ook goed uitzien? Hier de beste tips voor een stylish outfit!

Lees ook: Zijn horloges op zonne-energie het waard?

De beste tips voor een stylish outfit

Na wat googlen vond ik een webwinkel waar je naar mijn idee goed kunt zien wat het begrip “stylish” inhoudt. My-jewellery verkoopt namelijk sieraden en kleding die elegant, chic en modieus zijn. De laatste trends, waar ik al eerder over schreef, zijn goed vertegenwoordigd, de fotografie is mooi en de modellen inspireren om jouw outfit zo de stylen dat je er zeker weten elegant bij loopt.

Volg de laatste trends

De eerste tip is: houdt de trends in de gaten. Volg fashion blogs, houd de Instagrampagina’s van fashionista’s in de gaten, bekijk de nieuwe collecties in diverse webwinkels en check offline natuurlijk ook de tijdschriften en de etalages. Hier zie je wat in de mode is en wat de trendsetters dragen.

Doorstylen

Een stylish outfit betekent dat je met zorg je accessoires uitkiest en zorgt dat alles doorgestyled is. Denk aan armbanden, kettingen, sjaals, schoenen, tassen, ringen, je bril en een panty. Kijk maar eens naar de foto’s van modebloggers en in tijdschriften: alles klopt aan een outfit.

groen rokje

Kleuren en materialen

Kies voor contrasterende kleuren en materialen, of zorg juist dat ze goed matchen qua tint. Het kan allebei, maar als je kiest voor een contrast, moet je wel op een andere manier samenhang creëren. Laat beide kleuren dan weer ergens anders terugkomen, bijvoorbeeld met je laarzen of in je haar.

Kinderen met een stylish outfit

Wanneer je als moeder veel waarde hecht aan een stylish outfit, dan wil je dat waarschijnlijk ook voor je kinderen. Sterker nog, je kinderen willen het misschien zelf wel. Onze Lenthe is bijvoorbeeld helemaal gek van mijn hakken. Ze zeurt de oren van mijn kop over hakken voor zichzelf. Fantastisch vindt ze dat. Daarnaast houdt ze ook van glitter en glamour, dus zij is echt een dametje voor een stylish outfit. Voor haar kan ik regelmatig slagen bij jayno.nl.

Heb jij ook kinderen die gek zijn op hakken en stylish outfits?

stylish outfit met kettingen

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #193
Volgend artikelReview boek Een klein leven
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in